Uleiurile Mobil Delvac pentru Vehicule Comerciale

ExxonMobil a dezvoltat o aplicație de recomandare a uleiurilor, foarte ușor de folosit, cu scopul de a-i ajuta pe cilenți să aleagă uleiul Mobil™ potrivit tipului de motor și transmisie, pentru orice tip de camion, camionetă, tractor, autocar și autobuz. Aplicația ‘De care lubrifiant? indexează mii de mărci și modele individuale de vehicule și este actualizat în mod regulat, pe măsură ce producătorii lansează noi modele și mărci și pe măsură ce se lansează noi tipuri de ulei Mobil Delvac™ pentru vehicule comerciale.

Puteți folosi aplicația de care lubrifiant pentru a căuta marca și modelul vehicului dumneavoastră, folosind câmpul de căutare sau meniurile derulante. Dacă aveți nevoie și de recomandare pentru ulei de motor Mobil pentru mașină, trebuie doar să folosiți aplicația de care lubrifiant pentru vehicule de pasageri.

Pentru o ofertă de prețuri din partea Star Lubricants sau pentru un sfat avizat din partea specialiștilor despre uleiurile de motor pentru vehicule comerciale Mobil, contactați-ne acum.

Aflați mai multe despre uleiurile de motor pentru vehicule comerciale potrivite mărcii dumneavoastră de camion, tractor, autobuz sau camionetă, selectând din următoarea listă:

Descarcă Broșura AGRI