De care lubrifiant pentru camioane și dubițe Mercedes-Benz

Ulei pentru camioane și dubițe Mercedes-Benz

Camioanele Mercedes-Benz, vehiculele grele pentru transportat mărfuri și vehiculele comerciale ușoare pot beneficia de uleiuri sintetice Mobil Delvac foarte performante care au fost concepute pentru a se conforma specificațiilor Mercedes-Benz. Fie că aveți nevoie de ulei pentru Actros, ulei pentru Atego sau ulei pentru Sprinter, există o gamă largă de uleiuri Mobil Delvac pe care vă puteți baza.

Caracteristici ale uleiurilor de motor/Aprobări pentru camioanele Mercedes-Benz

Pentru a găsi produsul Mobil care satisface cerința Mercedes-Benz a vehiculului dumneavoastră vă rugăm să folosiți ghidul de care lubrifiant

Uleiuri de motor Delvac pentru camioane Mercedes-Benz

  • Mobil Delvac Ultra 5W-30 Ultimate Protection V2
  • Mobil Delvac Ultra 5W-40 Ultimate Defense
  • Mobil Delvac Ultra 5W-40 Ultimate Protection V1
  • Mobil Delvac Modern 5W-30 Fuel Efficient Plus V1
  • Mobil Delvac Modern 5W-30 Advanced Protection V6
  • Mobil Delvac Modern 10W-40 Advanced Protection
  • Mobil Delvac Modern 10W-40 Super Defense V1
  • Solicita oferta de pret »

Pentru cele mai recente caracteristici și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să verificați fişele tehnice ale produsului .

Cum să economisesc bani cu Mobil Delvac 1?

Uleiurile 100% sintetice precum Mobil Delvac Ultra circulă printr-un motor Mercedes-Benz mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, astfel că motoarele funcționează mai eficient. Mobil Delvac Ultra acționează mai repede pentru ca motorul autovehiculului să ajungă în cel mai scurt timp la cel mai înalt nivel de eficiență. În flota dumneavoastră de vehicule ușoare sau grele, ambele beneficii înseamnă eficiențe ale carburantului care pot duce la economisirea banilor cheltuiți cu combustibilul.

Cum ajută Mobil Delvac vehiculele mele cu motor Mercedes-Benz Euro IV, Euro V sau Euro VI?

Principalele produse din gama Mobil Delvac conțin aditivi avansați care au fost creați de experți pentru a ajuta la prelungirea vieții și la menținerea eficienței sistemului de reducere a emisiilor precum Filtrul de Patricule Mercedes-Benz (DPF) precum și la reducerea emisiilor poluante până la limitele admise de normele Euro în vigoare.

Cum aflu care este uleiul potrivit pentru vehiculul meu comercial Mercedes-Benz?

Este important să folosiți uleiul potrivit pentru vehiculele dumneavoastră care să fie conform specificațiilor Mercedes-Benz. Folosirea produsului Mobil Delvac potrivit în timpul întreținerii de rutină și conform cărții tehnice a autovehiculului nu va afecta garanția primită de la Mercedes-Benz. Puteți obține o recomandare de ulei Mobil prin folosirea ghidului de care lubrifiant căutând marca și modelul autovehiculului dumneavoastră.

« Înapoi