Servicii Star Lubricants

MSLA (Mobil Serv Lubricant Analysis) – Analiza uleiului uzat

Acest serviciu monitorizează uleiurile hidraulice, de circulație, de angrenaje și de compresor pentru a detecta uzura prematură, contaminarea și starea uleiului.

Analiza sistemului vă poate ajuta să vă optimizați programul de lubrifiere și să detectați problemele echipamentelor înainte ca acestea să provoace întreruperi costisitoare.

Această analiză este aplicabilă pentru sisteme hidraulice, transmisii cu angrenaje, compresoare și sisteme de circulație.

Sistemele hidraulice de precizie depind de curățenia sistemului și de controlul depunerilor de lubrifiant pentru a funcționa la eficiență maximă.

Analiza hidraulică de performanță include teste avansate pentru a monitoriza starea sistemului și optimizarea performanțelor lubrifianților hidraulici Mobil DTE™.

Solicită asistență de la experții noștri


Măsurători termografice

Certificare pentru efectuarea de măsuratori termografice și emiterea rapoartelor pe baza acestora de către personal certificat.

Solicită asistență de la experții noștri


Determinarea calității emulsiilor

Determinarea concentrației, a durității, a pH-ului emulsiei și a potențialului bateriologic și fungic.

Solicită asistență de la experții noștri
Determinarea gradului de puritate a uleiului

Fluid Control Unit

Solicită asistență de la experții noștri
Filtrarea uleiului proaspăt și uzat

FluidCleaner Mobil FCM este o unitate mobilă de întreținere a uleiului și este utilizată pentru filtrarea în timpul umplerii echipamentelor și atunci când mediile hidraulice și de lubrifiere sunt repompate.

Aplicații: Sisteme hidraulice și de lubrifiere în diferite industrii (echipamente-unelte, mașini de turnat prin injecție de plastic, fabrici de hârtie, mașini de construcții, industria siderurgică, industria navală și offshore, industria mobilă etc.)

Solicită asistență de la experții noștri

Audit de lubrifiere – Industrie și CVL

Analiza și recomandările experților ajută la eficientizarea operațiunilor pentru a reduce costurile de inventariere și de întreținere, îmbunătățind în același timp performanța și producția.

Serviciu detectare scurgeri de ulei

Solicită asistență de la experții noștri