Programul Workshop Mobil 1

Crescând pe puterea brandului Mobil, programul de workshop Mobil 1 este creat pentru a crește profilul si profitabilitatea viitoară a workshopurilor independente.

Lubrifianții Mobil acoperă piața întreagă. Cu o colecție de uleiuri de motor formulate special pentru a aduce performanță extraordinară pentru toate stilurile de condus și pentru toate condițiile de operare, puteti avea încredere că prin prezentarea unei singure game veți întruni cerințele clienților. Depășind standardele industriei și recomandat de echipele de curse, Mobil 1 aduce performanțe mai mari și protecție ridicată comparativ cu uleiurile convenționale, având ca rezultat o durată de viață mai lungă.

Prin asocierea afacerii dumneavoastră cu marca principală pe care o recunosc clienții și în care au încredere, programul de workshop Mobil 1 vă poate oferi ceea ce aveți nevoie pentru a câștiga și a reține loialitatea clienților dumneavoastră.

Cu programul de workshop Mobil 1 afacerea dumneavoastra va beneficia de:

  • 1. Asocierea cu brandul - cu performanțe anterioare dovedite și cu recunoaștere mondială în oferirea de performanțe și protecție extraordinară, Mobil 1 este recomandat de mulți dintre principalii producători de echipamente originale precum și de către echipe care au câștigat curse de raliu. Prin asocierea sitului dumneavoastră cu brandul mondial numărul 1 de ulei de motor sintetic*, puteți canaliza puterea Mobil 1 spre creșterea propriului profil și demonstrarea faptului că lubrifianții de calitate sunt parte integrantă din serviciile dumneavoastră de schimbare de ulei.

  • 2. Sprijin în Branding & Marketing - cu bunuri care ajută la asocierea sitului dumneavoastră cu Mobil 1 precum articole de branding de calitate pentru interior, la recepție și la canalul de service, panouri interioare și materiale promoționale pentru clienți, programul de workshop Mobil 1 vă poate asigura că transmiteți tot timpul imaginea unei calități superioare a brandului care va atrage atenția clienților.

  • 3. Sprijin pentru Standarde de știință & operațiune - cu pachet complet de la asistență permanentă pentru a ajuta la păstrarea consecvenței și a calității, la pregătire profesionistă și dezvoltare a technicilor de vânzare pentru a ajuta ca afacerea dumneavoastră să devină expert în schimbul de ulei, programul de workshop Mobil 1 vă va oferi mijloacele de care aveți nevoie pentru a ajuta la maximizarea creșterii afacerii.

Ca și parte din programul de workshop Mobil 1, vă vom ajuta să diferențiați situl dumneavoastră de cel al competitorilor și să vă creșteți potențialul de profit prin vânzarea întregii game de produse Mobil. Împreună putem oferi clienților dumneavoastră nu doar lubrifianți premium de marcă, ci și servicii de neegalat.

Contactați-ne azi pentru a găsi împreună o propunere câștigătoare cu programul de workshop Mobil 1.

* Afirmațiile sunt bazate pe estimarea cererii de lubrifianți sintetici la nivel mondial, ca rezultat al cercetării celor de la Kline & Company, 2013.