Pasiune pentru performanță de peste 20 de ani

Star Lubricants, o companie cu peste 20 ani de experiență în domeniul distribuției de lubrifianți de motor și uleiuri industriale, are o reputație impecabilă în livrarea de produse de înalta calitate, și de un grad ridicat de satisfacție a clienților. Activitatea firmei se desfășoară prin 7 puncte de lucru cu peste 3000 m2 spațiu de depozitare, lucru care permite livrarea rapidă și eficientă de lubrifianți și unsori Mobil, indiferent de cantitatea comandată. Punctele de lucru sunt situate strategic pe întreg cuprinsul României, precum urmează : București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Craiova, Brăila. Din aceste șapte locații acoperim întregul teritoriu al țării cu maxim de eficiență. Compania prezintă întreaga gamă de produse Mobil în cadrul unui show-room situat în incinta sediului central de la Cluj-Napoca. Începând din 2009 puteți regăsi o gamă variată de produse Mobil și prin intermediul lanțului comercial Auchan. Pentru mai multe detalii va rugăm nu ezitați să ne contactați.

Standarde de Distribuție Lubrifianți Mobil (DPIM)

Standardul de distribuție și integritate a produselor ExxonMobil (DPIM) este un sistem folosit de către toți distribuitorii strategici ExxonMobil la nivel mondial, care impune un nivel minim de cerințe și practici ce vizează documentația și procedurile de procesare a produselor ExxonMobil. Acest sistem include ambalarea, stocarea și transportul tuturor produselor, inclusiv recepționarea și re-îmbutelierea dintr-un container în altul al lubrifianților finiți.

Ca Distribuitor Strategic al produselor Mobil în Romania, Star Lubricants respectă și promovează standardele de distribuție și integritate a produselor ExxonMobil (DPIM) și se supune în mod regulat unor controale atât interne cât şi externe de re-evaluare a implementării standardelor ExxonMobil. Suntem în măsura să raportăm că și în acest an toate depozitele noaste sunt în perfectă conformitate cu standardele de excelenţă promovate de sistemul ExxonMobil (DPIM).

Calitate și Management de Mediu

Standardele ISO 9000 vizează managementul calității și au rolul de a ajuta organizațiile să satisfacă cu succes nevoile clienților și ale altor parteneri. Am implementat și aderat la ISO 9001:2000 în anul 2005. Deoarece, sustenabilitatea și responsabilitatea față de mediu sunt foarte importante pentru noi, am obținut și certificarea ISO 14000 management de mediu. Aceste standard ne ajută să vă oferim servicii de calitate şi în acelaşi timp să continuăm diminuarea impactului nostru asupra mediului odată cu respectare normelor în vigoare.