Mobil 1 Motorsport


Mobil 1 este prezent într-o varietate de sporturi cu motor, de la cursele de Formula 1 până la evenimente de anduranță și motorsporturi locale. Iată cum este implicat Mobil 1 în câteva dintre acestea:

  • 1. Formula 1: Mobil 1 are o lungă istorie în Formula 1 și a fost partener tehnic al mai multor echipe de top, furnizându-le lubrifianți și uleiuri specializate pentru motoarele lor de curse. A colaborat cu echipe precum McLaren și, mai recent, cu Red Bull Racing.

    Partneriatul dintre Mobil 1 și Red Bull Racing & Red Bull Technology a adus lui Max Verstappen al 3-lea titlu de Campion Mondial de Formula 1 și a contribuit semnificativ la obținerea titlului de CAMPIONII CONSTRUCTORILOR 2023

    Aces parteneriat este crucial pentru performanța și fiabilitatea motoarelor care operează în unele dintre cele mai extreme condiții de cursă din lume.

  • 2. NASCAR: În NASCAR, unde motoarele sunt supuse unor solicitări intense pe piste ovale sau rutiere, Mobil 1 furnizează lubrifianți și uleiuri esențiale pentru a menține performanța și fiabilitatea motoarelor pe durata întregului sezon de curse.
  • 3. Cursa de anduranță (Endurance Racing): Evenimente precum cele de la Le Mans 24 de ore sunt perfecte pentru testarea durabilității și performanței lubrifianților. Mobil 1 este adesea ales de echipele de anduranță pentru a le oferi un avantaj competitiv în ceea ce privește protecția și performanța motoarelor lor pe parcursul unor curse lungi și solicitante.
  • 4. Raliuri și curse off-road: Mobil 1 este adesea folosit în raliuri și curse off-road, unde fiabilitatea și performanța motoarelor sunt la fel de importante ca și viteza. Lubrifianții specializați Mobil 1 pot rezista la condiții dificile de cursă, asigurându-se că motoarele rămân în formă maximă.
  • 5. Circuite naționale/locale: În afara evenimentelor majore de motorsport, prin rețeaua de distribuție STAR LUBRICANTS Mobil 1 este prezent și în competițiile naționale/locale, oferind lubrifianți specializați pentru entuziaștii de curse care doresc să-și maximizeze performanța mașinii lor.

În anul 2023 Mobil 1 a contribuit semnificativ la obținerea a 2 titluri de Campioni Naționali, unul pentru Alexandru „Dodo” Pițigoi, la bordul unui Porsche 911 GT3 Cup, în categoria Viteză în Coastă, și unul pentru echipajul format din Adi Teslovan și Vajk Imre Cseh care care a devenit Campion Național pe Macadam la bordul unui Ford Fiesta RS.

Anul acesta cel mai cunoscut brand de uleiuri pentru motoare din lume, disponibil în portofoliul nostru, sărbătorește 50 de ani de existență A fost lansat în 1974 și a devenit cel mai recunoscut și respectat produs de pe piața uleiurilor pentru motoare.

Mobil 1 este cunoscut pentru performanță ridicată și pentru faptul că a fost primul ulei de motor complet sintetic disponibil comercial.

Cu o istorie de 50 de aniMobil 1 a demonstrat angajamentul său față de inovație și calitate în domeniul uleiurilor pentru motoare, contribuind la performanța și durabilitatea motoarelor vehiculelor din întreaga lume.

Așadar, fixați-vă centurile de siguranță și alăturați-vă nouă pentru a sărbători o jumătate de secol de performanțe de neegalat, inovație și realizări remarcabile!

 

Pregătiți-vă pentru un an plin de emoții, adrenalină și surprize care vor aprinde pasiunea din fiecare dintre noi!