Ulei Motor Mobil 1 - Ulei Auto pentru o Protecție și Performanță Excelentă

În ultimii 36 de ani, fiecare produs Mobil 1 a ridicat continuu ștachetele inovației și performanței, devenind astfel lider mondial în domeniul uleiurilor de motor sintetice. Menținând o reputație ridicată în rândul a milioane de șoferi, tehnologia Mobil 1 oferă protecție avansată celor mai moderne motoare.

Ulei de motor Mobil 1 New Life 0W-40

Ulei de motor Mobil 1 New Life 0W-40

Cea mai avansată formulare a noastră, Mobil 1 New Life 0W-40 minimizează uzura pentru a ajuta la păstrarea performanţei ca la un autovehicul nou. Protejează împotriva formării de depuneri, ţine contaminanţii la distanţă de piesele importante ale motorului, funcţionează la temperaturi extreme şi vă păstrează motorul în cea mai bună formă.
Solicita o oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 Peak Life 5W-50

Ulei de motor Mobil 1 Peak Life 5W-50

Formularea noastră testată şi de încredere, concepută pentru a asigura un echilibru între necesităţile autovehiculelor mai noi şi mai vechi prin asigurarea unei performanţe generale crescute. Mobil 1 Peak Life 5W-50 asigură o protecţie excelentă pentru a ajuta la întârzierea instalării deteriorării motorului. Este dezvoltat cu meticulozitate pentru a reduce uzura motorului prin minimizarea nămolului şi a depunerilor care se pot forma pe măsură ce motorul înaintează în vârstă.
Solicita o oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 Extended Life 0W-60

Ulei de motor Mobil 1 Extended Life 10W-60

Dezvoltat pentru necesităţile specifice ale autovehiculelor mai vechi. Mobil 1 Extended Life 10W-60 este dezvoltat pentru a asigura protecţie mai îndelungată motoarelor cu rulaj mai mare pentru ca dumneavoastră să folosiţi autovehiculul mai multă vreme.
Solicita o oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 ESP 5W-30

Ulei de motor Mobil 1 ESP 5W-30

Produs lider al industriei, ideal pentru autoturismele diesel. Dezvoltat pentru a oferi o mai mare performanţă şi autovehiculelor pe benzină. Mobil 1 ESP 5W-30 cu protecţie a sistemului de emisii îndeplineşte ultima specificaţie pentru uleiul de motor ACEA C2/C3.
Solicita o oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 ESP 0W-40

Ulei de motor Mobil 1 ESP 0W-40

Un ulei de motor complet sintetic, conceput pentru a oferi putere de curăţare excepţională, protecţie la uzură şi performanţa generală. Mobil 1 ESP 0W-40 este unul dintre puţinele uleiuri de motor care este aprobat pentru GM dexos2 ™.
Solicita o oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40

Ulei de motor Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40

Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40 este cel mai avansat ulei de motor sintetic pentru motoare diesel. A fost conceput pentru a furniza o putere maximă de curăţare, protecţie împotriva uzurii şi performanţă generală. Mobil 1 Turbo Diesel 0W-40 depăşeşte cerinţele standardelor celor mai importanţi producători de autovehicule şi ale industriei necesare pentru motoarele moderne mai noi diesel.
Solicita o oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 Fuel Economy 0W-30

Ulei de motor Mobil 1 Fuel Economy 0W-30

Mobil 1 Fuel Economy 0W-30 este un ulei de motor cu performanţă avansată, conceput pentru a asigura putere de curăţare, protecţie la uzură şi o economie sporită de carburant. Mobil 1 Turbo Diesel 0W-30 depăşeste cerinţele celor mai importante standarde ale industriei şi ale producătorilor pentru noile motoare diesel moderne.
Solicita o oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 0W-20

Ulei de motor Mobil 1 Advanced Performance 0W-20

Ulei sintetic de motor dezvoltat pentru a mări eficienţa motorului şi pentru a oferi cea mai buna economie de combustibil din gama Mobil 1. Printre avantajele formulei se numără creşterea performanţei motorului, economia de combustibil şi protecţie avansata împotriva uzurii acesta prelungind durata de viaţa a motorului.
Solicita o oferta de pret »

Protecţie unică a motorului

Uleiurile Mobil 1 conţin un sistem de aditivi patentat de înaltă performanţă ce oferă protecţie anti-uzură de neegalat pistoanelor şi cilindrilor.

Performanţă excelentă la temperaturi scăzute

Atunci când motorul este pornit, uleiurile convenţionale necesită ceva timp pentru a circula, frecare dintre părţile nelubrifiate cauzând uzură. În contrast, Mobil 1 pompează rapid şi circulă uşor chair şi la -50°C, protejând toate părţile mobile ale motorului.

Putere de curăţare excepţională

Lubrifiaţii Mobil 1 conţin un sistem unic şi echilibrat de aditivi pentru o protectie remarcabilă împotriva depunerilor de namol şi a reziduurilor pentru un motor mai curat.

Recomandat de mai mulți producători de motoare decât orice alt brand din lume

Lubrifiantul Mobil 1 este ales de către mai mulţi producători de motoare decât orice altă marcă de ulei din lume.