Ulei Motor Mobil 1 - Ulei Auto pentru o Protecție și Performanță Excelentă

În ultimii 50 de ani, fiecare produs Mobil 1 a ridicat continuu ștachetele inovației și performanței, devenind astfel lider mondial în domeniul uleiurilor de motor sintetice. Menținând o reputație ridicată în rândul a milioane de șoferi, tehnologia Mobil 1 oferă protecție avansată celor mai moderne motoare.

Ulei de motor Mobil 1 ESP 5W-30

Ulei de motor Mobil 1 ESP 5W-30

Ulei de motor full sintetic dezvoltat pentru a prelungi viața motorului și pentru a spori eficiența Sistemului de Reducere a Emisiilor. Componenta sa unica și conținutul scăzut de cenușă îl face compatibil cu motoarele diesel și pe benzina. Protejează filtrele și catalizatorul. Reduce considerabil consumul de combustibil.
Solicita oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 ESP X2 0W-20

Ulei de motor Mobil 1 ESP X2 0W-20

Ulei de motor full sintetic îmbunătățit cu o tehnologie avansată pentru a oferi protecție anti uzură, curățenia motorului și o economie de combustibil mărită. Acest produs este dezvoltat împreună cu inginerii OEMs pentru a prelungi viața și eficiența sistemelor de reducere a emisiilor în special pentru motoarele diesel și benzină care solicită vâscozitatea 0w20.
Solicita oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 0W-20

Ulei de motor Mobil 1 0W-20

Dezvoltat pentru necesităţile specifice ale autovehiculelor mai vechi. Mobil 1 Extended Life 10W-60 este dezvoltat pentru a asigura protecţie mai îndelungată motoarelor cu rulaj mai mare pentru ca dumneavoastră să folosiţi autovehiculul mai multă vreme.
Solicita oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 ESP 0W-30

Ulei de motor Mobil 1 ESP 0W-30

Ulei de motor full sintetic dezvoltat pentru a prelungi viața și a mări eficiența Sistemului de Reducere a Emisiilor atât pentru motoarele diesel cât și cele pe benzină. Produsul prezintă performanțe excelente la temperaturi scăzute, acolo unde uleiurile convenționale nu fac față, oferind o protecție superioară la pornirile în condiții reci, astfel prelungind viața motorului.
Solicita oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 ESP LV 0W-30

Ulei de motor Mobil 1 ESP LV 0W-30

Ulei de motor full sintetic îmbunătățit cu o tehnologie avansată pentru a oferi protecție anti uzură, curățenia motorului și o economie de combustibil mărită. Produs cu vâscozitatea 0W30 destinat ultimei generații de motoare pe benzină dotate cu filtru de particule (DPF), motoare Jaguar și Land Rover.
Solicita oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 ESP X3 0W-40

Ulei de motor Mobil 1 ESP X3 0W-40

Ulei de motor complet sintetic, conceput pentru a ajuta la creșterea puterii de curățare, conferă protecție la uzură și o performanță generală bună. Mobil 1 ESP 3 0W-40 se obține dintr-un amestec de componente de cea mai bună calitate pentru a fi pe deplin compatibil cu cele mai recente filtre de particule diesel (DPF) și filtre de particule pentru motoare pe benzină GPFs (gasoline particulate filters).
Solicita oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 FS 0W-40

Ulei de motor Mobil 1 FS 0W-40

Ulei de motor full sintetic, îmbunătățit cu o combinație unică de înaltă performanță "SuperSyn™ anti-wear system"(combinație anti uzură), creat pentru a oferi o protecție superioară atât pentru motoarele pe benzină cât și pentru cele diesel. Datorită proprietăților sale remarcabile la temperaturi scăzute asigură pornirea imediată pe vreme rece, oferind protecție optimă la uzură la temperaturi ridicate. Asigură o economie îmbunătățită de combustibil, o stabilitate excelentă în condiții de temperaturi ridicate, o curățenie excelentă a motorului și un demaraj rapid la temperaturi scăzute.
Solicita oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 FS X1 5W-50

Ulei de motor Mobil 1 FS X1 5W-50

Ulei de motor full sintetic avansat, îmbunătățit cu tehnologia unică SuperSyn™ anti-wear system, creată pentru a oferi o protecție cât mai bună a motoarelor performante pe benzină sau motorină ale automobilelor de curse, ale autoturismelor și ale motocicletelor. Acest produs oferă stabilitate remarcabilă la temperaturi ridicate, curățenie excelentă a motorului și pornire extrem de rapidă la temperaturi scăzute, economie îmbunătățită de combustibil, împiedică depunerile pe acele părți ale motoarelor turboalimentate expuse unor temperaturi ridicate.
Solicita oferta de pret »

Ulei de motor Mobil 1 10W-60

Ulei de motor Mobil 1 10W-60

Ulei de motor full sintetic formulat special pentru cerințele autovehiculelor mai vechi (chiar și peste 150 000 km). Mobil 1 10W-60 se pretează și pentru aplicațiile ce solicită înalte performanțe precum sporturile auto, unde este necesară o clasă de vâscozitate mai mare. Destinat pentru a oferi o protecție suplimentară în motoarele mai vechi pe benzină și pe motorină (fără filtru de particule).
Solicita oferta de pret »

Protecţie unică a motorului

Uleiurile Mobil 1 conţin un sistem de aditivi patentat de înaltă performanţă ce oferă protecţie anti-uzură de neegalat pistoanelor şi cilindrilor.

Performanţă excelentă la temperaturi scăzute

Atunci când motorul este pornit, uleiurile convenţionale necesită ceva timp pentru a circula, frecare dintre părţile nelubrifiate cauzând uzură. În contrast, Mobil 1 pompează rapid şi circulă uşor chair şi la -50°C, protejând toate părţile mobile ale motorului.

Putere de curăţare excepţională

Lubrifiaţii Mobil 1 conţin un sistem unic şi echilibrat de aditivi pentru o protectie remarcabilă împotriva depunerilor de namol şi a reziduurilor pentru un motor mai curat.

Recomandat de mai mulți producători de motoare decât orice alt brand din lume

Lubrifiantul Mobil 1 este ales de către mai mulţi producători de motoare decât orice altă marcă de ulei din lume.