Lubrifianți Mobil Delvac pentru Vehicule Comerciale Grele

ExxonMobil s-a specializat de peste 90 de ani în lubrifianți pentru vehicule comerciale grele. Mobil Delvac îndeplinește și adesea depășește nevoile Producătorilor de piese originale (OEM) de astăzi și ale profesioniștilor în domeniul Vehiculelor Comerciale. De asemenea este ales de către mulți dintre cei mai mari producători de motoare de camioane grele pentru utilizarea in fabrici și service-uri. Din acest motiv, puteți fi siguri că există un lubrifiant Mobil Delvac care să se potrivească nevoilor vehiculului dumneavoastră, indiferent de condițiile de funcționare.

Star Lubricants are plăcerea de a vă oferi gama completă de uleiuri Mobil Delvac destinate camioanelor grele pentru aplicaţii grele, medii şi uşoare. Putem să furnizăm lubrifianţi din această gamă atât minerali cât şi pe bază sintetică care extind viaţa motorului şi intervalul de schimb.

De asemenea, distribuim gama completă de lubrifianţi Mobil pentru camioane și dube fie că este vorba de flote mari sau mici. În funcţie de produsele individuale, uleiurile respectă specificaţiile majore, cum ar fi API, ACEA, ZF, MAN, Scania, Mercedes Benz, Volvo, Renault , Iveco și DAF. Pentru cele mai recente specificaţii, vă rugăm să vizitaţi fişele tehnice ale produsului .

  • Uleiuri Mobil dezvoltate special pentru transmisii auto, axe şi transmisii finale
  • Uleiuri Mobil pentru transmisii manuale şi automate inclusiv produse sintetice
  • Lubrifianţi Mobil ATF pentru sisteme de direcţie asistată
  • Lubrifianţi Mobil pentru transmisii şi sisteme hidraulice ale tractoarelor
  • Uleiuri Mobil pentru transmisiile camioanelor şi vehiculelor comerciale uşoare
  • Uleiuri Mobil STOU de agricultură
  • Unsori Mobil ce oferă stabilitate de vărf împotriva oxidării şi pătrunderii umezelii.

Pentru a afla mai multe despre uleiul de motor pentru vehicule comerciale potrivit modelului Dumneavoastră de camion, tractor, autobuz sau dubiță, vă rugăm să selectaţi una dintre următoarele categorii:

Pentru mai multe detalii despre aplicabilitatea uleiurilor, vă rugăm să vizitaţii selectorul de lubrifianţi Mobil pentru vehicule comerciale.