Sustenabilitate, siguranță și integritatea produselor

Sustenabilitate

Star Lubricants înțelege faptul că pentru companiile de succes obiectivele de business și cele de sustenabilitate sunt legate. Atingerea unui echilibru între creștere economică, dezvoltare socială și protejarea mediului este esențială pentru a deveni un membru responsabil a comunităților în care ne desfășurăm activitatea.

Una dintre modalitățile prin care Star Lubricants își propune să abordeze provocarea reprezentată de sustenabilitate este prin lubrifianți Mobil și servicii legate de uleiuri de calitate avansată. În plus față de standarde de performanță ridicate, lubrifianții sintetici Mobil pentru automobile ajută prin îmbunătățirea eficacității combustibilului în comparație cu echivalenții obținuți din uleiuri minerale.

Vă rugăm să consultați de fiecare dată Manualul de Descriere a Produsului corespunzător fiecărui lubrifiant sintetic Mobil.

Lubrifianții sintetici industriali Mobil au o viață mai îndelungată în comparație cu echivalenții lor obținuți din uleiuri minerale înainte să necesite schimbarea uleiului și extind durata de viață a echipamentelor clienților noștri, ceea ce înseamnă potențiale economii de cost pe echipamente și mai puțină risipă de ulei și lubrifiant.

Integritatea produselor

ExxonMobil Lubricants and Specialties (L&S) consideră că integritatea produselor este de o importanță cheie pentru succesul lor. Dedicarea absolută pentru integritatea produselor înseamnă managementul proactiv în următoarele domenii pe toată durata vieții tuturor gamelor de produse Mobil:

  • consecvența, calitatea și performanța produselor Mobil;
  • felul în care produsele Mobil sunt reprezentate pe piață;;
  • conformitatea produselor Mobil cu reglementările pieței.
Integritatea produselor

Ca distribuitor autorizat al lubrifianților Mobil, Star Lubricants recunoaște standardele integrității produselor impuse de ExxonMobil L&S și, ca atare, a stabilit standarde proprii care să asigure integritatea produselor în decursul propriilor operațiuni și sisteme, inclusiv implementarea sistemului de Management al Integrității Produselor pentru Distribuitori ExxonMobil.

Siguranță

Star Lubricants este dedicat unei modalități de operare pe piață care protejează siguranța, securitatea și sănătatea propiilor angajați, ale persoanelor implicate în activitățile sale, ale clienților și publicului. Considerăm o prioritate foarte înaltă performanța în Siguranță, Securitate, Sănătate și Mediu pentru toate persoanele la locul de muncă.

ExxonMobil oferă informații despre Siguranța și Administrarea Produsului tuturor celor implicați în transportul, utilizarea și înlăturarea produselor Mobil. Manualele de Siguranța Materialelor disponibile online, includ informații privitoare la utilizări corespunzătoare, informații legate de sănătate și mediu, măsuri de protecție și de expunere a persoanelor, măsuri de prim ajutor și aspecte legate de înlăturarea produselor. Recomandăm clienților consultarea acestei baze de date online pentru a afla cele mai noi informații legate de siguranța lubrifianților Mobil.

ExxonMobil oferă Manuale de Descriere a Produsului disponibile ca referință pentru informații despre produs pentru fiecare lubrifiant Mobil în parte.

Citește mai mult