De care lubrifiant pentru camioane și autobuze MAN

Ulei pentru camioane și autobuze MAN

Camioanele MAN, vehiculele grele pentru transportat mărfuri și alte vehicule comerciale pot beneficia de performanța înaltă a uleiurilor sintetice Mobil Delvac care au fost create pentru a corespunde specificațiilor MAN. Fie că aveți nevoie de ulei de motor pentru camioane MAN fie de ulei pentru tractore MAN, există o gamă largă de uleiuri Mobil Delvac pe care vă puteți baza.

Caracteristici ale uleiurilor de motor/Aprobări pentru camioanele MAN

Chiar dacă aveți nevoie de ulei MAN M 3477 sau MAN M 3277, vă rugăm să folosiți ghidul de care lubrifiant pentru a afla care ulei de motor Mobil este potrivit pentru vehiculul comercial MAN.

Uleiurile de motor Mobil Delvac pentru camioane MAN1

Pentru cele mai recente caracteristici și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să verificați fişele tehnice ale produsului .

Cum să economisesc bani cu Mobil Delvac 1?

Uleiurile 100% sintetice precum Mobil Delvac 1 circulă printr-un motor MAN mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, astfel că motoarele funcționează mai eficient. Mobil Delvac 1 acționează mai repede pentru ca motorul autovehiculului să ajungă în cel mai scurt timp la cel mai înalt nivel de eficiență. În flota dumneavoastră de vehicule ușoare sau grele, ambele beneficii înseamnă eficiențe ale carburantului care pot duce la economisirea banilor cheltuiți cu combustibilul.

Cum ajută Mobil Delvac vehiculele mele cu motor MAN Euro IV sau Euro V?

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 și Mobil Delvac XHP LE 10W-40 cu protecție a sistemului de emisie conțin aditivi avansați care au fost creați de experți pentru a ajuta la prelungirea vieții și la menținerea eficienței sistemului de reducere a emisiilor precum Filtrul de Patricule MAN (DPF). DPF este utilizat pentru a întruni cerințele de emisie specifice Euro IV și Euro V iar produsele care mențin eficiența DPF vor întruni de asemenea limitele de emisie ale viitorului Euro VI din 2014/2015.

Cum aflu care este uleiul potrivit pentru vehiculul meu comercial MAN?

Este important să folosiți uleiul potrivit pentru vehiculele dumneavoastră care să fie conform specificațiilor MAN. Folosirea produsului Mobil Delvac potrivit în timpul întreținerii de rutină și conform cărții tehnice a autovehiculului nu va afecta garanția primită de la MAN. Puteți obține o recomandare de ulei Mobil prin folosirea ghidului de care lubrifiant căutând marca și modelul autovehiculului dumneavoastră.

1 - Informațiile sunt corecte la data publicării (iunie 2013)

« Înapoi