De care lubrifiant pentru camioane și autobuze MAN

Ulei pentru camioane și autobuze MAN

Camioanele MAN, vehiculele grele pentru transportat mărfuri și alte vehicule comerciale pot beneficia de performanța înaltă a uleiurilor sintetice Mobil Delvac care au fost create pentru a corespunde specificațiilor MAN. Fie că aveți nevoie de ulei de motor pentru camioane MAN fie de ulei pentru tractore MAN, există o gamă largă de uleiuri Mobil Delvac pe care vă puteți baza.

Caracteristici ale uleiurilor de motor/Aprobări pentru camioanele MAN

Pentru a găsi produsul Mobil care satisface specificațiile MAN M 3677 vă rugăm să folosiți ghidul de care lubrifiant

Uleiurile de motor Mobil Delvac pentru camioane MAN

  • Mobil Delvac Ultra 5W-30 Ultimate Protection V2
  • Mobil Delvac Ultra 5W-40 Ultimate Protection V1
  • Mobil Delvac Modern 5W-30 Advanced Protection V6
  • Mobil Delvac Modern 5W-20 Advanced Protection
  • Mobil Delvac Modern 10W-40 Advanced Protection
  • Mobil Delvac Modern 10W-40 Super Defense V1
  • Solicita o oferta de pret »

Pentru cele mai recente caracteristici și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să verificați fişele tehnice ale produsului .

Cum să economisesc bani cu Mobil Delvac 1?

Uleiurile 100% sintetice precum Mobil Delvac Ultra circulă printr-un motor MAN mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, astfel că motoarele funcționează mai eficient. Mobil Delvac Ultra acționează mai repede pentru ca motorul autovehiculului să ajungă în cel mai scurt timp la cel mai înalt nivel de eficiență. În flota dumneavoastră de vehicule ușoare sau grele, ambele beneficii înseamnă eficiențe ale carburantului care pot duce la economisirea banilor cheltuiți cu combustibilul.

Cum ajută Mobil Delvac vehiculele mele cu motor MAN Euro IV sau Euro V sau Euro VI?

Principalele produse din gama Mobil Delvac conțin aditivi avansați care au fost creați de experți pentru a ajuta la prelungirea vieții și la menținerea eficienței sistemului de reducere a emisiilor precum Filtrul de Patricule MAN (DPF) precum și la reducerea emisiilor poluante până la limitele admise de normele Euro în vigoare.

Cum aflu care este uleiul potrivit pentru vehiculul meu comercial MAN?

Este important să folosiți uleiul potrivit pentru vehiculele dumneavoastră care să fie conform specificațiilor MAN. Folosirea produsului Mobil Delvac potrivit în timpul întreținerii de rutină și conform cărții tehnice a autovehiculului nu va afecta garanția primită de la MAN. Puteți obține o recomandare de ulei Mobil prin folosirea ghidului de care lubrifiant căutând marca și modelul autovehiculului dumneavoastră.

« Înapoi