De care lubrifiant pentru camion, tractor, autobuz sau dubiță?

ExxonMobil a dezvoltat o aplicație ușor de folosit, care face recomandări de ulei. Aceasta a fost creată pentru a ajuta clienții să aleagă corect tipul de ulei Mobil potrivit cu cerințele motorului vehiculului comercial sau cu cerințele de transmisie, chiar dacă e vorba despre un camion, o furgonetă, un tractor, autocar sau autobuz. Aplicația „Ce fel de lubrifiant” indexează mii de tipuri și modele de autoturisme individuale, fiind actualizată cu regularitate pe măsură ce producătorii lansează noi mașini, sau când noi lubrifianți Mobil sunt lansați pe piață.

Aflați ce tip de lubrifiant Mobil are nevoie camionul, autocamionul, tractorul, autobuzul sau autocarul dumneavoastră. Puteți căuta în funcție de marca și modelul vehiculului, folosind câmpurile de căutare sau listele de selecție.

Dacă aveți nevoie de o recomandare de lubrifiant pentru un automobil, vă rugăm să folosiți aplicația pentru vehicule pentru pasageri.

Pentru a cere o ofertă din partea Star Lubricants sau pentru a obține un sfat avizat despre lubrifianții Mobil pentru motoare, vă rugăm să contactaţi-ne.