Uleiuri pentru autoturisme

ExxonMobil oferă o gamă largă de uleiuri de motor destinate vehiculelor de pasageri, uleiuri sintetice - cum ar fi gama Mobil 1, uleiuri semi-sintetice şi minerale. Aceşti lubrifianţi, aprobaţi de către producătorii de motoare, au la bază principii inovatoare pentru a oferi motorului lubrifiere superioara. În special, gama Mobil 1 este concepută pentru a oferi eficienţă optimă motorului, pentru a reduce uzura şi nu în ultimul rând pentru a diminua consumul de combustibil.

În calitate de distribuitor autorizat de uleiuri de motor Mobil, Star Lubricants are plăcerea de a oferi clienţilor nu numai gama de top a uleiurilor de motor - lubrifianţii sintetici Mobil 1, dar şi familia de uleiuri de motor de calitate premium Mobil Super, precum şi alte uleiuri motor de zi cu zi, minerale. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să vizitaţi baza de date cu fişe tehnice ExxonMobil.

Complementar la uleiurile de motor, Star Lubricants vă poate furniza gama completă de lubrifianţi şi produse de îngrijire auto Mobil:

  • Uleiuri Mobil pentru transmisii auto
  • Uleiuri Mobil pentru transmisii automate
  • Uleiuri Mobil pentru motociclete

Ca furnizor pentru principalii jucători în domeniul auto precum importatori generali de maşini, reprezentanţe auto autorizate şi ateliere independente mari şi mici, putem oferi o gamă variată de materiale informative tip Point of Sale. Aprovizionăm, de asemenea, reţele de magazine de lubrifianţi precum şi magazine independente iar din 2009 ne puteţi găsi în hipermarketul Auchan dar și în Selgros, Carrefour și Cora la nivel national.

Descoperă diferenţa cu Mobil 1

În ultimii 50 de ani, fiecare formulare a uleiului Mobil 1 a ridicat ştacheta în inovaţie şi performanţă, brandul Mobil 1 devenind astfel lider mondial al uleiurilor sintetice de motor. Tehnologia din spatele uleiului Mobil 1 beneficiază de asemenea de o reputaţie extraordinară în rândul a milioane de şoferi deoarece oferă motorului cea mai avansata protecţie.

  • Ajută la menţinerea performanţei motorului ca nou. Gama Mobil 1 reduce uzura pe inelele pistoanelor şi alezajul cilindrilor ajutând astfel în a menţine performanţa maximă a motorului pentru o perioada mai lungă de timp.
  • Performanţa în condiţii de temperatură foarte scăzută. Uleiurile Mobil 1 oferă performanţe excelente în condiţii de temperatură extrem de scăzută datorită fluiditaţii ce le permit să lubrifieze rapid întreg motorul în secundele critice de dupa pornire.
  • Putere de curăţare exceptională pentru motoarele murdare. Lubrifianţii Mobil 1 sunt formulaţi astfel încât să menţină motoarele curate şi să le protejeze de uzură şi de formarea depunerilor, chiar şi în condiţii de temperatură înaltă şi conducere solicitantă (pornire-oprire-pornire în oraş).
  • Cel mai recomandat brand de către producatori. Acum putem afirma că Mobil 1 este ales de mai mulţi producatori de echipamente originale (OEM) decât oricare alt brand.