Gama completa de uleiuri Mobil Delvac 1

Formularile de ulei de motor comerciale Mobil Delvac 1 sunt disponibile în următoarele grade de vâscozitate:

Formulările de ulei de transmisie Mobil Delvac 1 sunt disponibile în următoarele grade de vâscozitate:

  • Mobil Delvac 1 Gear Oil 75W-90
  • Mobil Delvac 1 Gear Oil LS 75W-90
  • Mobil Delvac 1 Gear Oil 75W-140
  • Mobil Delvac 1 Transmission Fluid 75W-80
  • Mobil Delvac 1 Transmission Fluid MBT 75W-90
  • Mobil Delvac 1 ATF
  • Solicita o oferta de pret »

Fluiditate excelenta la temperatură scăzută

Lubrifianţii sintetici Mobil Delvac 1 sunt proiectaţi în mod specific pentru a reduce frecarea internă, ceea ce aduce cu sine caracteristici de curgere extraordinare la temperaturi joase. Astfel, componentele motorului sunt lubrifiate mai repede şi mai eficient, mai ales la pornirea la rece.

Vâscozitate stabilă

Indicele de vâscozitate mai mare al lubrifianţilor sintetici Mobil Delvac înseamnă de fapt vâscozitate mai stabilă la o gamăi largă de temperaturi. Astfel, uleiurile sintetice Mobil Delvac au o performanţă excelentă la temperaturi joase dar şi rezistenţa substanţială la subţierea cauzată de temperaturi ridicate. Acest lucru se traduce în protecţie mărită a motorului la diversei temperaturi de operare.

Oxidare îmbunătăţită şi stabilitate termică

Stabilitatea la oxidare şi termică îmbunătăţită a lubrifianţilor sintetici Mobil Delvac are ca efect diminuarea creşterii vâscozitaţii de-a lungul timpului şi un control mai bun al depunerilor. Aceasta poate sa însemne mai puţine schimburi de ulei, mai puţini timpi morţi, şi ceea ce e mai important, economii de timp şi bani.

Protecţie excelentă împotriva uzurii

Vehiculele noi trebuie să fie capabile să se reziste la cuplu mai mare şi şocuri de încărcare ridicate. Lubrifianţii sintetici Mobil Delvac 1 pentru trenuri de rulare oferă performanţe excelente anti-scoring, fapt care creşte longevitatea angrenajelor la viteze mari şi în condiţii de încărcare şoc.