Mobil Delvac Ultra: Performanță dovedită!

Economie de combustibil cu Mobil Delvac Ultra 5W-30 Ultimate Protection V2

Prețul combustibilului se află într-o creștere continuă și asta îi impulsionează pe majoritatea antreprenorilor să găsească modalități prin care să reducă aceste costuri.

Împreună cu departamentul tehnic al furnizorului ExxonMobil, echipa tehnică a Star Lubricants a demarat teste de performanță la clienți din domeniul construcțiilor si al flotelor comerciale, teste menite să stabilească potențialele beneficii oferite de către produsul nostru de top, Mobil Delvac Ultra 5W-30 Ultimate Protection V2.

Economie de combustibil de 7,5% la utilaje de construcții

Obiectivele testului de performanță au fost să definim capacităţile produsului Mobil Delvac Ultra 5W-30 Ultimate Protection V2 şi beneficiile pe care le poate aduce pentru utilajele de construcție.

Testarea s-a făcut pentru un camion Volvo A35D, în aceleaşi condiţii extreme de praf, variaţii mari de temperatură şi exploatare intensă.

Rezultatele sunt îmbucurătoare, după o monitorizare pe parcursul a 6 luni de zile, trecerea la un produs potrivit a dus la economii substanţiale (economii de combustibil, dublarea intervalului dintre schimburile de ulei şi reducerea costurilor de operare cu 4600 de euro).

Citeşte Raportul de Performanta

Economie de combustibil de 4,5% la flote comerciale

Obiectivele testului de performanță au fost să definim capacităţile produsului Mobil Delvac Ultra 5W-30 Ultimate Protection V2 şi beneficiile pe care le poate aduce pentru vehiculele comerciale. Testarea s-a făcut pentru 4 vehicule Mercedes Sprinter 313 CDI, monitorizându-se îndeaproape comportamentul lor pentru o distanţă de 50,000 km. Trecerea la un produs mai performant a confirmat beneficiile pe care le poate aduce în companie (economii de combustibil, mărirea intervalului de schimbare a uleiului, reducerea costurilor cu întreţinerea şi a costurilor cu forţa de muncă şi piese de schimb).

Citeşte Raportul de Performanta

Solicita oferta de pret »