De care lubrifiant pentru camioane și autocare Volvo

Ulei pentru camioane și pentru autocare Volvo

Camioanele, vehiculele grele pentru transportat mărfuri, autobuzele și vehiculele comerciale ușoare marca Volvo pot beneficia de performanța înaltă a uleiurilor sintetice Mobil Delvac de la un camion Volvo FH 12 sau un autocar B7R la un excavator Volvo EW180C, există o gamă largă de uleiuri Mobil Delvac pe care vă puteți baza.

Caracteristici ale uleiurilor de motor/Aprobări pentru camioanele Volvo

Chiar dacă aveți nevoie de un ulei Volvo VDS-4, ulei Volvo VDS-3 sau Volvo VDS-2, vă rugăm să folosiți ghidul de care lubrifiant pentru a afla care ulei de motor Mobil este potrivit pentru vehiculul comercial Volvo.

Uleiurile de motor Mobil Delvac pentru camioane Volvo1

Pentru cele mai recente caracteristici și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să verificați fişele tehnice ale produsului .

Cum să economisesc bani cu Mobil Delvac?

Uleiurile 100% sintetice precum Mobil Delvac 1 LE 5W-30 circulă printr-un motor Volvo mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, astfel că motoarele funcționează mai eficient. Mobil Delvac 1 acționează mai repede pentru ca motorul autovehiculului să ajungă în cel mai scurt timp la cel mai înalt nivel de eficiență. În flota dumneavoastră de vehicule ușoare sau grele, ambele beneficii înseamnă eficiențe ale carburantului care pot duce la economisirea banilor cheltuiți cu combustibilul.

Cum ajută Mobil Delvac vehiculele mele cu motor Volvo Euro IV sau Euro V?

Mobil Delvac 1 LE 5W-30 cu protecție a sistemului de emisie conține aditivi avansați care au fost creați de experți pentru a ajuta la prelungirea vieții și la menținerea eficienței sistemului de reducere a emisiilor precum Filtrul de Patricule Volvo (DPF). DPF este utilizat pentru a întruni cerințele de emisie specifice Euro IV și Euro V iar produsele care mențin eficiența DPF vor întruni de asemenea limitele de emisie ale viitorului Euro VI din 2014/2015.

Cum aflu care este uleiul potrivit pentru vehiculul meu comercial Volvo?

Este important să folosiți uleiul potrivit pentru camionul dumneavoastră sau pentru vehiculul comercial ușor care să fie conform specificațiilor Volvo. Folosirea produsului Mobil Delvac potrivit în timpul întreținerii de rutină și conform cărții tehnice a autovehiculului nu va afecta garanția primită de la Volvo. Puteți obține o recomandare de ulei Mobil prin folosirea ghidul de care lubrifiant căutând marca și modelul autovehiculului dumneavoastră.

1 - Informațiile sunt corecte la data publicării (iunie 2013)

« Înapoi