Gama completa Mobil

Logo Mobil

Mobil

Brandul Mobil este simbolul performanţei, inovaţiei şi expertizei în lubrifiere şi astfel se regăseşte printre brand-urile cele mai recunoscute si respectate la nivel mondial.

Pentru afacerea de lubrifianţi Mobil, marca Mobil reprezintă prezenţa la nivel mondial, puterea din spatele tehnologiei şi reputaţia pentru calitatea lubrifianţilor de vârf sintetici şi premium oferiţi clienţilor cît şi producătorilor de echipamente originale şi constructorilor. Pentru mai multe detalii despre acest brand accesaţi www.mobil.com.ro.

Lubrifianţi Mobil Autoturisme

Logo Mobil 1

Mobil 1

Mobil 1 reprezintă gama de lubrifianţi de motor sintetici numarul unu în lume. Mobil 1 este o gamă completă de uleiuri sintetice de înaltă performanţă cu aplicabilitate la motoarele de orice vîrstă. Tehnologia ce stă la baza acestor uleiuri permite depăşirea unora dintre cele mai exigente norme ale constructorilor auto la nivel mondial şi asigură o protecţie excepţională împotriva uzurii motorului, atât în condiţii normale cât şi extreme. Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul oficial al www.mobil1.com.ro.


Logo Mobil Super

Mobil Super

Mobil Super este gama de uleiuri de motor premium pentru vehicule de pasageri și pentru vehicule comerciale ușoare, care oferă nivele de protecţie diferite în funcţie de condiţiile din trafic şi nivelul de exploatare al motorului, pentru ca acesta să funcţioneze la nivel optim. Pentru mai multe detalii despre aceasta gama de uleiuri vizitaţi pagina Mobil Super.

Lubrifianţi Vehicule Comerciale

Logo Mobil Delvac 1 Logo Mobil Delvac

Mobil Delvac

Mobil Delvac este gama de lubrifianţi pentru vehiculele comerciale de transport care a împlinit de curand 80 de ani. Datorita rezultatelor de vârf, Mobil Delvac este brandul ales de catre cinci dinte cei mai mari producatori de motoare grele la nivel mondial şi unul dintre cele mai cautate mărci de ulei de motor pentru camioane din lume.

Mobil Delvac este un exemplu perfect al angajamentului companiei ExxonMobil de a menţine un nivel ridicat de performanţa în tehnologia de lubrifiere. Prin continua cercetare şi dezvoltare a produselor Mobil Delvac motoarele vehiculelor comerciale grele işi imbunataţesc şi ele performanţele pe piaţă. Pentru mai multe detalii vizitaţi pagina www.mobildelvac.co.uk

Lubrifianţi Industriali Mobil

Logo Mobil SHC

Mobil SHC

Cu o experienţa de peste un secol în dezvoltarea lubrifianţilor industriali ExxonMobil şi-a format o reputaţie de neegalat ca furnizor de lubrifianţi industriali sintetici de înaltă performanţă. Expertiza companiei în domeniu a dus la crearea gamei de lubrifinaţi sintetici Mobil SHC care, datorită intervalului marit de schimbare şi a economiilor de energie, ajuta clienţii sa atingă noi nivele de productivitate.

Va rugăm să vizitaţi pagina Mobil SHC pentru mai multe detalii cu privire la gama de uleiuri industriale Mobil SHC şi modul în care aceştia vă pot îmbunătăţi productivitatea în industrie.


Logo Mobil

Mobil Industrial Lubricants

Timp de decenii, ExxonMobil a dezvoltat lubrifianţi industriali de performanţă stabilindu-şi astfel o expertiză în domeniul productivitatii echipamentelor.

Lubrifianţii şi unsorile industriale Mobil prezintă un randament extrem de ridicat în lubrifierea echipamentelor industriale. Acest fapt este confirmat de către numeroasele recomandări ale producătorilor de echipamente şi performanţele dovedite în teren. Şi dumneavoastră puteţi avea încredere în abilităţile acestei game de lubrefianţi. Pentru mai multe detalii referitoare la toate uleiurile industriale Mobil şi la modul in care ele ar putea să vă îmbunătăţească productivitatea echipamentelor industriale vă rugăm să vizitaţi www.mobilindustrial.com.