Vaselină pentru utilaje industriale - Unsori Mobil

Vaselinele pentru utilaje industriale marca Mobil au la bază lichide minerale și sintetice atent selecționate în combinație cu tehnologii de îngroșare patentate și sisteme de aditivi cu efect sinergistic.

Prin tehnicile moderne de producție care asigură consecvența calitații și performanței, gama de vaseline speciale Mobil este creată special pentru exploatarea intr-o gamă largă de condiții de utilizare, atât pentru echipamente industriale cât și mobile. Printre acestea se numără condiții de temperatura scăzută sau ridicată, condiții de contaminare cu apă, supra-sarcini și viteze variabile.

Disponibile într-o gamă largă de grade de vâscozitate pentru a oferi mai multe optiuni și flexibilitate, unsorile Mobil au fost create pentru a menține mecanismele în funcționare optimă prin oferirea a 3 avantaje deosebite:

  • Fiabilitate și productivitate sporită a echipamentului – chiar și în condiții de exploatere extremă
  • Lubrifiere rentabilă și deșeuri mai puține – bazate pe durata de viață prelungită a unsorii și pe extinderea intervalului de relubrifiere
  • Potențial de sporire a productivității – cu sfaturi de la inginerii experți ExxonMobil

Bazați-vă pe unsorile sintetice Mobilith SHC pentru reducerea costurilor de mentenanță și sporirea profitabilității

Unsorile sintetice Mobilith SHC sunt produse de înaltă performanță concepute pentru a depăși cererile exigente ale celor mai severe aplicații industriale. Formula echilibrată a vaselinei industriale – fluide sintetizate pe bază de hidrocarbură împreună cu un agent de îngroșare avansat cu litiu complex – face din acestea cea mai buna alegere în materie de unsori pentru lubrifierea unei mari game de mecanisme, vehicule și componente, unde este necesară adeziune excelentă, stabilitate structurală și rezistența la apă.

Coeficientul redus de frecare și coeficientul de vâscozitate ridicat al fluidelor de bază oferă posibilitatea prelungirii vieții lagărelor, aplicabilitate la un interval mare de temperaturi și durabilitate mai mare a unsorii comparativ cu unsorile convenționale pe bază de ulei mineral – cu scopul general de a ajuta la reducerea costurilor cu mentenanța și creșterea profitabilității.

Mobil Centaur XHP – Proiectat pentru a satisface cerințele echipamentelor de prelucrare a oțelului

Beneficii cheie:

  • Protecție avansată împotriva ruginii și uzurii între intervale lungi de lubrifiere
  • Stabilitate structurală excelentă în medii saturate cu apă
  • Formulat cu agent de îngroșare cu sulfonat de calciu care ajută la protejarea echipamentului

Vaselinele Mobil Centaur XHP sunt projectate pentru a oferi:

  • Protecție excelentă la presiuni extreme și capacitate de încărcare pentru protecția echipamentelor în condiții de sarcină grea și de șocuri
  • Control excelent al peliculei de ulei la temperaturi ridicate
  • Un pachet avansat de aditivi polimerici care rezistă la spălare
  • Capacitatea de a absorbi apă, fără a pierde consistența agentului de îngroșare

Pentru ofertă personalizată sau pentru a cere mai multe informații despre vaselinele pentru utilaje industriale click aici: Solicita oferta de pret »

Un reprezentat Star Lubricants va raspunde întrebărilor dumneavoastră și vă va ajuta să faceți cea mai bună alegere în funcție de echipamentele pe care le dețineți.