De care lubrifiant pentru camioane și autocare Scania

Ulei pentru camioane și autocare Scania

Camioanele, vehiculele grele pentru transportat mărfuri, autobuzele și alte vehicule comerciale marca Scania pot beneficia de performanța înaltă a uleiurilor sintetice Mobil Delvac care au fost create pentru a corespunde specificațiilor Scania LDF și Scania Low Ash (conținut mic de cenușă). De la uleiul de motor pentru camioane Scania Seria R sau Scania Seria P până la uleiul pentru autocare Scania Irizar i4, există o gamă largă de uleiuri Mobil Delvac pe care vă puteți baza.

Caracteristici ale uleiurilor de motor/Aprobări pentru camioanele Scania 

Chiar dacă aveți nevoie de ulei Scania LDF, Scania LDF2, Scania LDF3 sau Scania Low Ash, vă rugăm să folosiți ghidul de care lubrifiant pentru a afla care ulei de motor Mobil este potrivit pentru vehiculul comercial Scania.

Uleiurile de motor Mobil Delvac pentru camioane Scania1

Pentru cele mai recente caracteristici și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să verificați fişele tehnice ale produsului .

Cum ajută Mobil Delvac vehiculele mele cu motor Scania Euro IV sau Euro V?

Mobil Delvac XHP LE 10W-40 conține aditivi avansați care au fost creați de experți pentru a ajuta la prelungirea vieții și la menținerea eficienței sistemului de reducere a emisiilor precum Filtrul de Patricule Scania (DPF). DPF este utilizat pentru a întruni cerințele de emisie specifice Euro IV și Euro V iar produsele care mențin eficiența DPF vor întruni de asemenea limitele de emisie ale viitorului Euro VI din 2014/2015.

Cum aflu care este uleiul potrivit pentru vehiculul meu comercial Scania?

Este important să folosiți uleiul potrivit pentru camionul dumneavoastră sau pentru vehiculul comercial ușor care să fie conform specificațiilor Scania. Folosirea produsului Mobil Delvac potrivit în timpul întreținerii de rutină și conform cărții tehnice a mașinii nu va afecta garanția primită de la Scania. Puteți obține o recomandare de ulei Mobil prin folosirea ghidului de care lubrifiant căutând marca și modelul autovehiculului dumneavoastră.

1 - Informațiile sunt corecte la data publicării (iunie 2013)

« Înapoi