Eficienta Energetica in Sectorul Industrial


Eficienta Energetica si economii cu uleiurile industriale Mobil

Prețul energiei se află într-o creștere continuă și asta îi face pe majoritatea antreprenorilor industriali să încerce să găsească modalități prin care să reducă consumul energetic. Împreună cu departamentul tehnic al furnizorului ExxonMobil, echipa tehnică a Star Lubricants a demarat teste de performanță la clienți din variate domenii industriale din România, teste menite să stabilească potențialele beneficii oferite de către produsele noastre industriale de vârf. Citește broșura despre eficiență energetică și rezultatele testelor pe teren pentru a stabili cum putem reduce consumul și marca economii reale printr-o colaborare.

Citeşte Raportul de Performanta

Mase plastice | Mobil DTE 10 ExcelTM tripleaza intervalul de schimb| Economii de 51.000 euro

Obiectivele testului de performanță au fost să definim capacităţile produsului Mobil DTE 10 ExcelTM şi beneficiile pe care le poate aduce pentru mașini de injecție Husky Hypet 300. Rezultatele sunt îmbucurătoare, după o monitorizare pe parcursul a 24.000 de ore de funcționare, trecerea la un produs potrivit a dus la economii substanţiale (triplarea intervalului dintre schimburile de ulei şi reducerea costurilor de operare cu 51.000 de euro generată din disponibilitatea prelungită a echipamentelor).

Citeşte Raportul de Performanta

Mase plastice | Mobil DTE 10 ExcelTM dublează intervalul de schimb| Economii de 2.000 euro per echipament

Obiectivele testului de performanță au fost să definim capacităţile produsului Mobil DTE 10 ExcelTM şi beneficiile pe care le poate aduce pentru mașini de injecție Engel Duo 500T. Rezultatele sunt îmbucurătoare, după o monitorizare pe parcursul a 23.000 de ore de funcționare, trecerea la un produs de vârf a dus la economii reale de 2.000 de euro per echipament si dublarea intervalului dintre schimburile de ulei.

Citeşte Raportul de Performanta

Mase plastice | Mobil DTE 10 ExcelTM dublează intervalul de schimb| Economii de 1.200 euro per echipament

Obiectivele testului de performanță au fost să definim capacităţile produsului Mobil DTE 10 ExcelTM şi beneficiile pe care le poate aduce pentru mașini de injecție Demag Systec. Rezultatele sunt îmbucurătoare, după o monitorizare pe parcursul a 21.000 de ore de funcționare, trecerea la un produs de vârf a dus la economii reale de 1.200 de euro per echipament si dublarea intervalului dintre schimburile de ulei.

Citeşte Raportul de Performanta

Manufactură generală | Mobil SHC TM Gear 220 reduce consumul energetic cu 55.000 euro

Obiectivele testului de performanță au fost să definim capacitățile produsului Mobil SHCTM Gear 220 şi beneficiile pe care le poate aduce pentru cutiile de viteze Wikov. Rezultatele sunt îmbucurătoare, după o monitorizare pe parcursul a 2 ani de funcționare, trecerea la acest produs de vârf a dus la economii reale de 55.000 de euro prin descreșterea cu 842.093 KW a consumului energetic.

Citeşte Raportul de Performanta

Manufactură generală | Mobil SHC TM Gear 220 dublează intervalul de schimb | Economii de 44.000 euro

Obiectivele testului de performanță au fost să definim capacitățile produsului Mobil SHCTM Gear 220 şi beneficiile pe care le poate aduce pentru cutiile de viteze Wikov. Rezultatele sunt îmbucurătoare, după o monitorizare pe parcursul a 2 ani de funcționare, trecerea la acest produs de vârf a dus la economii reale de 44.000 de euro și dublarea intervalului de schimb de la 2 la 4 ani.

Citeşte Raportul de Performanta

Prelucrarea lemnului | Mobil SHC TM Chain 240 reduce consumul de ulei cu 7%

Obiectivele testului de performanță au fost să definim capacitățile produsului Mobil SHCTM Chain 240 şi beneficiile pe care le poate aduce în presa cu banda dublă Dieffenbacher. Rezultatele sunt îmbucurătoare, după o monitorizare pe parcursul a 6 luni de funcționare, trecerea la acest produs de vârf a dus la scăderea consumului de ulei cu 7%.

Citeşte Raportul de Performanta

Energie-biogaz | Mobil Pegasus 610 Ultra crește intervalul de schimb | Economii de 700 euro per echipament

Obiectivele testului de performanță au fost să definim capacitățile produsului Mobil Pegasus 610 Ultra şi beneficiile pe care le poate aduce motoarelor MAN 2848. Rezultatele sunt îmbucurătoare, după o monitorizare pe parcursul a 1200 de ore de funcționare, trecerea la acest produs de vârf a dus la creșterea cu 25% a intervalului de schimb ulei și economii de 700 de euro per motor.

Citeşte Raportul de Performanta