De care lubrifiant pentru camioane și autobuze DAF

Ulei pentru camioane și autobuze DAF

Camioanele DAF, vehiculele grele pentru transportat mărfuri și alte vehicule comerciale pot beneficia de performanța înaltă a uleiurilor sintetice Mobil Delvac care au fost create pentru a corespunde specificațiilor DAF. Fie că aveți nevoie de ulei de motor pentru camioane DAF XF, DAF CF sau DAF LF, există o gamă largă de uleiuri Mobil Delvac pe care vă puteți baza.

Caracteristici ale uleiurilor de motor/Aprobări pentru camioanele DAF

Dacă aveți nevoie de ulei cu normă DAF Extended Drain, vă rugăm să folosiți ghidul de care lubrifiant pentru a afla care ulei de motor Mobil este potrivit pentru vehiculul comercial DAF.

Uleiurile de motor Mobil Delvac pentru camioane DAF

  • Mobil Delvac Ultra 5W-30 Ultimate Protection V2
  • Mobil Delvac Modern 5W-30 Advanced Protection V6
  • Mobil Delvac Modern 10W-40 Advanced Protection
  • Solicita oferta de pret »

Pentru cele mai recente caracteristici și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să verificați fişele tehnice ale produsului .

Cum să economisesc bani cu Mobil Delvac?

Uleiurile 100% sintetice precum Mobil Delvac Ultra 5W-30 Ultimate Protection V2 circulă printr-un motor DAF mai ușor decât uleiurile minerale tradiționale, astfel că motoarele funcționează mai eficient. Mobil Delvac Ultra acționează mai repede pentru ca motorul autovehiculului să ajungă în cel mai scurt timp la cel mai înalt nivel de eficiență. În flota dumneavoastră de vehicule ușoare sau grele, ambele beneficii înseamnă eficiențe ale carburantului care pot duce la economisirea banilor cheltuiți cu combustibilul.

Cum ajută Mobil Delvac vehiculele mele cu motor DAF Euro IV, Euro V sau Euro VI?

Principalele produse din gama Mobil Delvac conțin aditivi avansați care au fost creați de experți pentru a ajuta la prelungirea vieții și la menținerea eficienței sistemului de reducere a emisiilor precum Filtrul de Particule DAF (DPF) precum și la reducerea emisiilor poluante până la limitele admise de normele Euro în vigoare.

Cum aflu care este uleiul potrivit pentru vehiculul meu comercial DAF?

Este important să folosiți uleiul potrivit pentru camionul dumneavoastră sau pentru vehiculul comercial ușor care să fie conform specificațiilor DAF. Folosirea produsului Mobil Delvac potrivit în timpul întreținerii de rutină și conform cărții tehnice a autovehiculului nu va afecta garanția primită de la DAF. Puteți obține o recomandare de ulei Mobil prin folosirea ghidul de care lubrifiant căutând marca și modelul autovehiculului dumneavoastră.

« Înapoi