ExxonMobil Circle of Excellence

Circle of Excellence este un concurs anual dezvoltat de către producătorul global de lubrifianți ExxonMobil, care urmărește evaluarea și premierea celor mai buni Distribuitori ExxonMobil din Europa, Africa și Orientul Mijlociu. Programul prezentat initial în anul 2004 sub denumirea Elite Club, a evoluat de la an la an și reprezintă o modalitate de recunoaștere a unor rezultate de excepție în domeniul practicilor de afaceri, de branding și de aliniere strategică. În ultimii 14 ani de la crearea acestui program, Star Lubricants s-a situat de 14 ori în primele 3 locuri și a reușit să câștige prestigiosul premiu de aur de 8 ori.

ExxonMobil Elite Distribuitor

În ultimii ani, de la demararea programului ExxonMobil Circle of Excellence, Star Lubricants a obținut următoarele premii pentru importul și distribuția lubrifianților ExxonMobil și a produselor de specialitate:

Recunoașterea a 15 ani de către ExxonMobil

În anul 2009, sărbătorind 15 ani în lumea lubrifianților ExxonMobil, Star Lubricants a primit un cristal, simbol al parteneriatului strâns și a viziunii aliniate.

Premii Distribuitor ExxonMobil Elite Club
Click pentru a mări imaginea