Uleiurile sintetice de transmisii Mobil

În plus față de uleiurile de motor complet sintetice Mobil, uleiurile Mobil de performanță înaltă pentru transmisii și axe, unsorile și produsele speciale pentru vehicule comerciale pot aduce si alte avantaje operatorilor de flote – inclusiv economie de combustibil.

Principalele formulări de ulei sintetic de transmisii Mobil sunt detaliate mai jos.

Mobil Delvac 1 Gear Oil 75W-90

Mobil Delvac 1 Gear Oil 75W-90 este un ulei full sintetic creat pentru a veni în întâmpinarea cererii de intervale service și de garanții extinse și este destinat trenului de rulare ale utilajelor grele ce necesita ulei pentru cutiile de viteză cu o capacitate excelentă de preluare a sarcini în cazuri de presiune extremă și șocuri de încărcare. Tehnologia de vârf folosită în crearea acestui ulei asigură performanțe excelente, protecție împotriva degradării termice și oxidării datorită temperaturilor ridicate, protecție împotriva uzurii și coroziunii, stabilitate la forfecare și o durată extinsă a intervalelor de schimb.

Mobil Delvac 1 Gear Oil LS 75W-90

Mobil Delvac 1 Gear Oil LS 75W90 este un lubrifiant complet sintetic destinat aplicațiilor cu alunecare limitată. A fost creat din uleiuri de bază sintetice și un sistem avansat de aditivi. Acest ulei oferă o remarcabilă stabilitate la oxidare, are un indice de vâscozitate mare (VI ), un punct de curgere extrem de scăzut și o fluiditate bună la temperaturi joase. Este potrivit pentru a fi utilizat în diferite angrenaje hipoidale cu alunecare limitata. Recomandat pentru a fi folosit în transmisii manuale, axe, transmisii finale și diferențiale cu alunecare limitată (limited slip).

Mobil Delvac 1 Gear Oil 75W-140

Mobil Delvac 1 Gear Oil 75W-140 este un ulei de transmisie full sintetic, creat special pentru a satisface cerințe de înaltă performanță incluzând Scania STO 1: 0 si API GL-5. Acesta este destinat trenului de rulare al utilajelor grele care necesită ulei cu o vâscozitate relativ mare și cu o capacitate excelentă de preluare a sarcinilor în cazuri de presiune extremă și șocuri de încărcare.

Mobil Delvac 1 Transmission Fluid 75W-80

Mobil Delvac 1 Transmission Fluid 75W80 este un ulei de înaltă performanță creat special pentru cele mai noi utilaje grele ce folosesc sisteme de transmisie manuală. Acesta este un lubrifiant care conține un amestec de uleiuri de bază de înaltă performanță și aditivi moderni, pentru performanțe excelente la schimbarea vitezelor, fluiditate la temperaturi scăzute și o excelentă retenție a vâscozității la temperaturi ridicate.

Mobil Delvac 1 Transmission Fluid MBT 75W-90

Mobil Delvac 1 Transmission Fluid MBT 75W90 este un ulei full sintetic pentru cutiile de transmisie manuale care au recomandare SAE 75W-90, ce are caracteristici excelente de vâscozitate și temperatură. Este formulat pe baza unui sistem avansat de aditivi ce asigură o stabilitate termică și o excelentă rezistență la uzură și este recomandat pentru a fi folosit mai ales în: transmisiile manuale, axe și punți hipoidale ce nu necesită ulei cu recomandare API GL-5. Acest ulei are aprobată norma Mercedes-Benz cu caracteristica MB 235.11 și îndeplinește cerințele Actros pentru cutiile manuale, aici fiind incluse și cele cu cutii de transfer.

Mobil Delvac 1 ATF

Mobil Delvac 1 ATF este un ulei full sintetic pentru cutiile de viteză automate, fiind recomandat de Allison Transmission. Acesta poate satisface cele mai exigente cerințe de performață ale utilajelor grele folosite în cele mai dure condiții de operare. Totodată conferă o ușurință remarcabilă la schimbarea vitezelor și un transfer de putere excelent. În comparație cu uleiurile convenționale ATF, indicele de vâscozitate ridicat și stabilitatea acestuia, asigură o protecție excelentă împotriva defalcării la temperaturi ridicate dar și o performanță foarte bună la temperaturi scăzute, sub zero grade.

Mobilube 1 SHC 75W-90

Ulei pentru angrenaje, multigrad, full sintetic, pentru cutii de viteze, folosit în transmisii manuale care funcționează în condiții severe. Asigură o lubrifiere excelentă atât la temperaturi ridicate cât și la temperaturi joase. Destinat vehiculelor comerciale și autoturismelor pentru transmisii manuale în cutii de viteză și casete de direcție. Adecvat pentru lubrifierea pe întreaga durată de funcționare a transmisiilor tradiționale și a diferențialelor.