Star Lubricants și ExxonMobil - un parteneriat de succes pentru eficiența turbinelor eoliene

Star Lubricants și ExxonMobil - un parteneriat de succes pentru  eficiența turbinelor eoliene

Energia regenerabilă este unul dintre subiectele intens discutate la nivel global. O componentă importantă în energia regenerabilă este cea produsă cu ajutorul turbinelor eoliene. Având în vedere că Europa are un potențial extins în ceea ce privește energia eoliană, evenimentele specializate care abordează acest subiect au loc frecvent la nivel european.

Husum Wind Energy – punctul de întâlnire al specialiștilor din industria energiei eoliene

Cel mai important dintre aceste evenimente este Husum Wind Energy, care încă de la prima ediție din 1989 a avut în prim plan promovarea energiei eoliene ca o alternativă parțială la sursele de energie tradiționale, o componentă importantă a programului 20-20-20 din cadrul Strategiei "Europa 2020".

Între 15 – 18 septembrie, marii jucători la nivel global din industria energiei eoliene s-au întâlnit în nordul Germaniei în cadrul evenimentului HUSUM Wind 2015 – the German Wind Trade Fair and Congress.

Timp de patru zile, peste 600 de expozanți au prezentat cele mai recente inovații din industrie într-un spațiu expozițional de peste 25.000 m2. În centrul atenției s-au aflat tehnologiile, serviciile și produsele special create pentru a crește eficiența energiei eoliene atât onshore, cât și offshore.

Husum Wind Energy reprezintă, pe lângă un loc de întâlnire pentru specialiștii din industria energiei eoliene, și un exemplu viu al aplicării cu succes a celor mai noi tehnologii în această industrie. Dovadă că zona din jurul orașului Husum este una dintre cele mai dezvoltate zone în ceea ce privește parcurile eoliene din Europa.

Echipa Star Lubricants a fost alături de partenerii ExxonMobil la Husum Wind Energy, pentru a afla ultimele noutăți cu privire la tehnologiile de lubrifiere destinate creșterii eficienței turbinelor eoliene.

Lubrifianții industriali Mobil duc turbinele eoliene pe noi culmi ale eficienței

De zeci de ani, Mobil Industrial lucrează în strânsă colaborare cu cei mai importanți producători de turbine eoliene pentru a dezvolta lubrifianți de înaltă performanță care contribuie la creșterea productivității turbinelor eoliene. De exemplu, mai mult de 40.000 de turbine eoliene din întreaga lume folosesc deja uleiul de transmisie de înaltă performanță MobilgearTM SHC XMP 320.

Disponibil în România prin intermediul Star Lubricants, uleiul de transmisie Mobilgear SHC XMP 320 este lubrifiantul ideal pentru reductoarele turbinelor eoliene, care depășește performanțele uleiurilor minerale convenționale și aduce avantaje importante în ceea ce privește extinderea intervalului dintre schimburile de ulei.

De asemenea, datorită sistemului avansat de aditivi, Mobilgear SHC XMP 320 oferă o protecție excelentă componentelor turbinelor eoliene împotriva tipurilor de uzură cauzate de frecare și micro-coroziune, specifice în sectorul energiei eoliene.

Aceste beneficii contribuie la creșterea duratei de viață a echipamentului și a extinderii intervalului de schimb al uleiului și au un efect benefic în ceea ce privește reducerea riscurilor de siguranță a angajaților implicați în procesul de întreținere a turbinelor eoliene.

Pentru a vă bucura și dumneavoastră de avantajele lubrifianților Mobil pentru turbine eoliene, dați click pe imaginea de mai jos și cereți o ofertă personalizată. Un specialist Star Lubricants vă va recomanda lubrifianții Mobil potriviți, în funcție de echipamentele pe care le dețineți.