Uleiuri pentru Turbine Eoliene

Există o gamă variată de lubrifianți sintetici marca Mobil SHC creați special pentru utilizarea în turbinele de vânt, de la uleiuri de transmisie pentru reductorul principal, la unsori pentru lagărele și rulmenții sistemulelor de orientare a nacelei și paletelor, precum și uleiuri hidraulice. Lubrifianții industriali marca Mobil nu doar pun în funcțiune turbinele de vânt, ci le duc la noi înălțimi.

Producători de turbine de vânt

Lubrifianții industriali marca Mobil sunt potriviți pentru cei mai mulți producător de turbine de vânt. Această listă include Vestas, Repower, Suzlon, Enercon, GE Energy și Nordex.

Lubrifianți industriali marca Mobil pentru Turbine de vânt

  • Ulei sintetic Mobilgear SHC XMP 320 pentru reductorul principal și cel auxiliar
  • Uleiuri Mobil SHC 600 pentru rulmenții și transmisia în reductoarele auxiliare
  • Ulei hidraulic Mobil SHC 524
  • Unsoare Mobilith SHC 460 WT pentru lagărelor și rulmenților de pivotare și înclinare
  • Unsoare Mobilith SHC 100 pentru rulmenții generatorului
  • Solicita oferta de pret »

Pentru cele mai recente specificații și aprobări ale produselor, vă rugăm să vizitați fişele tehnice ale produsului .

Explorați interiorul unei Turbine de Vânt pe situl Lubrifianți Industriali marca Mobil.

Cum pot economisi bani și spori productivitatea folosind lubrifianții Mobil SHC?

Când condițiile sunt severe, precum temperaturi ambientale foarte ridicate sau foarte scăzute, sarcini ridicate și viteze mari sau mici, lubrifianții Mobil SHC oferă avantaje speciale. Acestea ajută la extinderea perioadei de funcționare a mecanismului și reducerea schimburilor de ulei, precum și posibila reducere a apariţiei defecţiunilor și a opririi neprogramate.

  • Creșterea duratei de viață a uleiului – Uleiurile Mobil SHC pot rezista până la de 6 ori mai mult decât uleiurile minerale, datorită faptului că oferă o stabilitate și o rezistență la oxidare extraordinare, la temperaturi înalte. Acest lucru ajută la creșterea intervalelor de schimb a uleiului, reduce costurile aferente uleiului uzat și menţine continuitatea producției.
  • Creșterea vieții echipamentelor – Mobil SHC îti protejează investiția de rugină, coroziune și uzură. Stabilitatea în condiții de temperaturi extreme ajută la creșterea duratei de viață a echipamentelor
  • Productivitate mai mare, profit mai mare – Folosirea Mobil SHC merge dincolo de lubrifiere atingând direct profitul potențial prin posibilitatea pe care o oferă de a reduce costurile cu funcționarea și de a crește eficiența.

De care ulei Mobil SHC ar trebui să cumpăr pentru echipamentul meu?

Este important să folositi uleiul Mobil potrivit și să lubrifiați aplicația în timpul reparațiilor și a întreținerii. Puteți obține o recomandare on-line prin folosirea selector de produse Looble căutând după sectorul de industrie, echipament și condițiile de funcționare specifice.

« Înapoi