Februarie 2016

Star Lubricants câștigă Circle of Excellence - 2015

Star Lubricants a fost desemnată câștigătoarea Circle of Excellence - 2015 la secțiunea "Business Performance", care evaluează în detaliu toate performanțele companiilor partenere ale ExxonMobil. Acest premiu este rezultatul activității echipei Star Lubricants și conferă recunoaștere pentru rezultatele întregii companii.

De asemenea, în cadrul primei ediții Circle of Excellence, Star Lubricants a obținut și premiul de argint la categoria "Distributor Industrial Excellence". Distincția a fost acordată pentru inițiativa Mobil Industrial Round Table, o serie de evenimente care a oferit o oportunitate inovativă de a aduce în atenția marilor jucători din sectorul industrial informații specializate care să contribuie la dezvoltarea acestui sector la nivel național.

Vizăm în continuare excelența

"Cele două distincții primite din partea partenerilor de la ExxonMobil sunt o dovadă clară a faptului că eforturile întregii echipe Star Lubricants sunt apreciate de către partenerul nostru extern. Aceste reușite nu ar fi fost posibile fără munca, devotamentul și ambiția fiecărui membru al echipei și nici fără buna colaborare cu partenerii noștri din întreaga țară, pentru că numai împreună am putut atinge performanțe ridicate, care au reușit să se ridice la cele mai înalte standarde la nivel internațional."

Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants

Circle of Excellence continuă recunoașterea Distribuitorilor Autorizați

Lansată în 2015, competiția Circle of Excellence continuă tradiția Elite Club și urmărește recunoașterea la nivel global a performanțelor obținute de distribuitorii autorizați ExxonMobil în domeniul practicilor de afaceri, branding, marketing și aliniere strategică.

De la inițierea programelor de recunoaștere a performanțelor, Star Lubricants s-a situat de 10 ori în primele 3 locuri, iar la ediția din acest an a concurat alături de alți 50 de distribuitori din Europa, Orientul Mijlociu și Africa.

Din pasiune pentru performanță,
Echipa Star Lubricants