Mai 2017

Star Lubricants câștigă Circle of Excellence - 2016

Star Lubricants a fost desemnată, pentru al doilea an consecutiv, câștigătoarea concursului Circle of Excellence - 2016 la secțiunea "Business Performance”, competiţie care evaluează în detaliu toate performanțele companiilor partenere ale ExxonMobil.

Aflată de peste două decenii pe piața din Romania, Star Lubricants s-a remarcat prin inițiative și programe inovative care au venit în intampinarea celor mai diverse nevoi ale clienților. Compania noastră a fost desemnată câștigătoare în urma unei competiții acerbe în care au intrat peste 20 de companii de renume din sudul Europei.

Pentru prima oară în ultimii 20 de ani, am intrat în competiție directă cu firme importante din Franța, Italia, Spania, cu tradiție de peste 50 de ani în domeniul lubrifianților. Când discutăm despre longevitatea companiilor private din Romania facem trimitere la companii care activeaza pe piață de maxim 27 de ani, 23 de ani în cazul nostru.

Pentru noi este o deosebită onoare să ne fie recunoscute inițiativele, strategia, munca echipei, într-un cadru atât de important. Dorim să îi felicităm cu această ocazie pe premianții locului II - Lubrigrupo, Portugalia, și, respectiv, III - TTA Lubrifiants, Franța, deoarece ei reprezintă un adevărat model de dezvoltare în acest domeniu.

Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants

În cadrul aceluiași concurs, Star Lubricants a obținut pentru a doua oară consecutiv premiul de argint la categoria "Distributor Industrial Excellence". Distincția a fost acordată pentru derularea unui complex program dedicat industriei de mase plastice, ceea ce a presupus o colaborare intensă între colegii din departamentele de marketing, vânzări și tehnic.

Am lucrat împreună cu jucători importanți din industria maselor plastice pentru a dezvolta soluții de lubrifiere personalizate. Este un proces de durată, însă satisfacția clientului trebuie să rămână întotdeauna pe primul loc. Acum, după o perioadă de trei ani, au apărut și rezultatele. Suntem mândri să colaborăm cu unul din 6 producători de mase plastice din România și să le putem furniza productivitate sporită în condiții de curățenie a echipamentelor

Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants

De asemenea, tot în cadrul acestei ediții, Star Lubricants a obținut și premiul de argint la categoria "Distributor Motorsport Excellence". Distincția este o recunoastere a implicării noastre din ultimii 15 ani în motorsportul românesc, alături de parteneri de renume, precum și în organizarea a numeroase evenimente și concursuri online și offline pentru iubitorii sporturilor cu motor.

Am realizat încă de la început că avem onoarea să reprezentăm în România un brand de referință, cu mare greutate în industria motorsportului, sinonim cu performanța – MOBIL 1.

Acest lucru ne-a obligat să creăm continuitate între acțiunile derulate pe plan internațional de către ExxonMobil - performanța în Nascar, Porsche SuperCup și Formula 1, alături de McLaren sau RedBull Racing și cele dezvoltate la nivel național.

Ne-am implicat activ în ultimii 15 ani în susținerea sporturilor cu motor din țara noastră, cu precădere în segmentul de raliuri, iar acest fapt a adus echipajelor susțiute de către noi, nenumărate titluri de Campioni și Vicecampioni naționali pe echipe, cât și la diferite clase ale competiției

Silviu Mototolea, CEO Star Lubricants

Din pasiune pentru performanță,
Echipa Star Lubricants