Uleiuri Mobil industriali pentru fabrici

Există o gamă variată de lubrifianți industriali marca Mobil potriviți utilajelor folosite într-o fabrică de producție, inclusiv uleiuri, unsori, lichide hidraulice și de transmisie, lubrifianți pentru angrenaje, uleiuri de tăiere și pentru compresoare. Uleiurile Mobil și programele speciale de analiză sunt create pentru a ajuta ca fiecare parte a utilajelor dumneavoastră să opereze la cel mai înalt nivel de eficiență reducând astfel costurile de funcționare și îmbunătățind productivitatea.

Producători de utilaje și echipamente industriale

Lubrifianții industriali marca Mobil sunt potriviți unei game largi de mărci de echipamente utilizate în sectorul de producție. Această listă include SEW, Siemens Flender, Hansen Industrial, Atlas Copco, Ingersoll-Rand și Yamazaki Mazak.

Lubrifianți Mobil potriviți industriei de prelucrare

 • Ulei hidraulic Mobil DTE 10 Excel
 • Ulei hidraulic Mobil DTE 20
 • Ulei de transmisie Mobil SHC 600
 • Ulei de transmisie Mobil SHC Gear
 • Ulei pentru ghidaje Mobil Vactra
 • Ulei pentru compresor Mobil Rarus SHC
 • Unsoare Mobilith SHC 220
 • Solicita oferta de pret »

Pentru cele mai recente specificații și aprobări ale produselor, vă rugăm să accesați fişele tehnice ale produsului .

Explorează interiorul unei uzine pe situl Mobil Lubrifianți Industriali.

Cum pot economisi bani și spori productivitatea folosind lubrifianții Mobil SHC?

Când condițiile sunt severe, precum temperaturi ambientale foarte ridicate sau foarte scăzute, sarcini ridicate și viteze mari sau mici, lubrifianții Mobil SHC oferă avantaje speciale. Acestea ajută la extinderea perioadei de funcționare a mecanismului și reducerea schimburilor de ulei, precum și posibila reducere a apariţiei defecţiunilor și a opririi neprogramate.

 • Creșterea duratei de viață a uleiului – Uleiurile Mobil SHC pot rezista până la de 6 ori mai mult decât uleiurile minerale, datorită faptului că oferă o stabilitate și o rezistență la oxidare extraordinare, la temperaturi înalte. Acest lucru ajută la creșterea intervalelor de schimb a uleiului, reduce costurile aferente uleiului uzat și menţine continuitatea producției.
 • Creșterea vieții echipamentelor – Mobil SHC îti protejează investiția de rugină, coroziune și uzură. Stabilitatea în condiții de temperaturi extreme ajută la creșterea duratei de viață a echipamentelor
 • Productivitate mai mare, profit mai mare – Folosirea Mobil SHC merge dincolo de lubrifiere atingând direct profitul potențial prin posibilitatea pe care o oferă de a reduce costurile cu funcționarea și de a crește eficiența.

De care ulei Mobil SHC ar trebui să cumpăr pentru echipamentul meu?

Este important să folositi uleiul Mobil potrivit și să lubrifiați aplicația în timpul reparațiilor și a întreținerii. Puteți obține o recomandare on-line prin folosirea selector de produse Looble căutând după sectorul de industrie, echipament și condițiile de funcționare specifice.

« Înapoi