Uleiuri pentru utilaje de prelucrare a hartiei

Fie că produceți ziare, hârtie fină sau carton ondulat, există o gamă largă de lubrifianți industriali de performanță, marca Mobil, dezvoltați pentru a corespunde nevoilor industriei hârtiei și a celulozei. Seriile de uleiuri de circulație și respectiv de unsori de performanță sintetice, Mobil SHC PM și Mobilith SHC PM , au fost formulate special pentru a optimiza disponibilitatea și productivitatea utilajelor de prelucrare a hârtiei.

Producători de utilaje de procesare a hârtiei

Lubrifianții industriali marca Mobil sunt potriviți pentru o gamă extinsă de utilaje de procesare a hârtiei printre care și cele create de Voith.

Uleiuri Mobil potrivite utilajelor de procesare a hârtiei:

 • Uleiuri pentru utilaje de procesare a hârtiei din seria Mobil SHC PM pentru uscătoare și calandre
 • Uleiuri pentru utilaje de procesare a hârtiei din seria Mobil DTE PM pentru sisteme umede și uscate
 • Uleiuri de circulație antiuzură din seria Mobil DTE Excel
 • Unsori sintetice pentru utilaje de procesare a hârtiei din seria Mobilith SHC PM
 • Uleiuri de transmisie și de circulație din seria Mobil SHC 600
 • Uleiuri sintetice de transmisie pentru presiune extremă seria Mobil SHC
 • Uleiuri de tramsmisie din seria Mobilgear 600 XP
 • Uleiuri antiuzură pentru sisteme hidraulice seria Mobil DTE 10 Excel
 • Solicita oferta de pret »

Pentru cele mai recente specificații și aprobări ale produselor, vă rugăm să vizitați fişele tehnice ale produsului .

Explorați interiorul unei fabrici de celuloză și hârtie pe situl Mobil Lubrifianți Industriali.

Cum pot economisi bani și spori productivitatea folosind lubrifianții Mobil SHC?

Când condițiile sunt severe, precum temperaturi ambientale foarte ridicate sau foarte scăzute, sarcini ridicate și viteze mari sau mici, lubrifianții Mobil SHC oferă avantaje speciale. Acestea ajută la extinderea perioadei de funcționare a mecanismului și reducerea schimburilor de ulei, precum și posibila reducere a apariţiei defecţiunilor și a opririi neprogramate.

 • Creșterea duratei de viață a uleiului – Uleiurile Mobil SHC pot rezista până la de 6 ori mai mult decât uleiurile minerale, datorită faptului că oferă o stabilitate și o rezistență la oxidare extraordinare, la temperaturi înalte. Acest lucru ajută la creșterea intervalelor de schimb a uleiului, reduce costurile aferente uleiului uzat și menţine continuitatea producției.
 • Creșterea vieții echipamentelor – Mobil SHC îti protejează investiția de rugină, coroziune și uzură. Stabilitatea în condiții de temperaturi extreme ajută la creșterea duratei de viață a echipamentelor
 • Productivitate mai mare, profit mai mare – Folosirea Mobil SHC merge dincolo de lubrifiere atingând direct profitul potențial prin posibilitatea pe care o oferă de a reduce costurile cu funcționarea și de a crește eficiența.

De care ulei Mobil SHC ar trebui să cumpăr pentru echipamentul meu?

Este important să folositi uleiul Mobil potrivit și să lubrifiați aplicația în timpul reparațiilor și a întreținerii. Puteți obține o recomandare on-line prin folosirea selector de produse Looble căutând după sectorul de industrie, echipament și condițiile de funcționare specifice.

« Înapoi