3 ediții de succes ale Mobil Industrial Round Table organizate în această toamnă

3 ediții de succes ale Mobil Industrial Round Table organizate în această toamnă

După ce ediția inaugurală de anul trecut a Mobil Industrial Round Table a fost un adevărat succes, adunând peste 130 de participanți, Star Lubricants, alături de partenerii de la ExxonMobil au organizat în această toamnă nu mai puțin de 3 evenimente care să continue tradiția începută în 2014.

Astfel, Mobil Industrial Round Table a avut loc în 2 orașe din România (București și Timișoara), atingând subiectele următoare:

  • Eficiența Energetică, Curățenia Echipamentelor și Creșterea Productivității în Industria Maselor Plastice (la Timișoara în 10 noiembrie și la București în data de 11 noiembrie)
  • Mobil Industrial Round Table - Productivitate Sporită, Siguranță și Grijă față de Mediu (la București, în 27 octombrie)

În cadrul celor 3 evenimente s-au discutat ultimele noutăți din domeniul lubrifianților industriali folosiți în industria maselor plastice și în cea de petrol și gaze naturale. Cei prezenți în sală au avut ocazia să afle informații actuale direct de la specialiștii ExxonMobil, dar și de la invitați din partea partenerilor ExxonMobil. Astfel ne-am bucurat de prezența specialiștilor:

  • Ayman Ali - EAME Industrial Marketing Advisor, ExxonMobil
  • Peter Longstaff - Oil & Gas SGA Manager EAME, ExxonMobil
  • Stefano Cioncolini - Principal Engineer/Technologist, General Electric Oil & Gas
  • Olivier Marechal - Chief Engineer South Europe, ExxonMobil
  • Richard Prem - Management Systems Specialist Energy Consulting, Allgau
  • Gian Luca Guglielmo - Territory Advisor General Manufacturing, ExxonMobil
  • Giovanni Gagliardi - Lubrication Field Engineer South Europe, ExxonMobil
  • Marius Bucșa - Industrial Sales Manager, Star Lubricants
  • Silviu Mototolea - Chief Executive Officer, Star Lubricants

Este întotdeauna o plăcere să fiu prezent în România, mai ales că evenimentul a fost o oportunitate de a petrece timp alături de clienți și potențiali clienți de pe piața din România. Sperăm că mesajele noastre au ajuns la public, iar din reacțiile celor prezenți putem confirma că audiența a fost foarte interesată de informațiile pe care le-am oferit.

a declarat Peter Longstaff (Oil & Gas SGA Manager EAME, ExxonMobil) la final

Temele discutate în cadrul celor 3 evenimente au stârnit interesul participanților, mai ales că informațiile și sfaturile pe care le-au primit îi vor ajuta să își crească afacerile punând în aplicare o politică proactivă a protejării echipamentelor industriale.

Înițiativa conferinței este foarte bună, mai ales că în felul acesta putem întări parteneriatul cu Star Lubricants. Deja am stabilit că vom iniția împreună un program de analiză a uleiului, care ne vor ajuta să putem lua decizii în timp util în funcție de rezultate. Întotdeauna astfel de evenimente sunt utile și este bine ce cunoști în piață, ce alternative ai, să afli ce soluții poți primi - soluții cât mai complete - așa încât și afacerii tale să îi meargă bine.

a declarat reprezentantul firmei ENERIA România la finalul conferinței de la București, din 27 octombrie

Succesul Mobil Industrial Round Table a fost confirmat și de reprezentantul companiei Dosco Petroservice, o companie cu peste 35 de ani de experiență în furnizarea de servicii în domeniul vânzării, închirierii și întreținerii echipamentelor din industria de petrol și gaze naturale:

În domeniul nostru, de petrol și gaze se folosesc foarte mult lubrifianții, iar firma noastră folosește în special uleiurile hidraulice pentru echipamentele cu care lucrăm pentru clienții noștri, iar prezentarea susținută de specialiștii de la ExxonMobil a fost foarte interesantă în acest sens. Cu siguranță aș recomanda partenerilor noștri să participe la viitoarele evenimente Mobil Industrial Round Table.

a declarat reprezentantul firmei Dosco Petroservice la finalul evenimentului

Ne bucurăm că am reușit să organizăm cele 3 evenimente pentru că am reușit să oferim astfel un cadru prielnic de networking pentru reprezentanții companiilor prezenți la eveniment și reprezentanții ExxonMobil și cei ai partenerilor. Click aici pentru a vedea galeria foto de la eveniment.