Cum vă ajută Analiza Signum pentru uleiuri sintetice să creșteți productivitatea în industrie?

Cum vă ajută Analiza Signum pentru uleiuri sintetice să creșteți  productivitatea în industrie?

Analiza Signum este un program conceput de ExxonMobil pentru a oferi utilizatorilor analize de ulei detaliate ce raportează trendul stării echipamentului, al lubrifiantului şi al contaminanţilor din echipamentele industriale. Această analiză este utilă îndeosebi specialiştilor în mentenanţa echipamentelor care doresc să crească productivitatea, însă are efecte benefice vizibile în prelungirea vieții tuturor echipamentelor industriale prin prevenirea problemelor și a defecțiunilor. Programul, disponibil în România prin intermediul Star Lubricants, analizează la nivel mondial, în medie, 1 milion de mostre de uleiuri sintetice pe an.

De ce e important să includeți analiza uleiului în prioritățile dumneavoastră?

Analiza Signum funcționează precum o probă de sânge care se ia pentru a evalua sănătatea dumneavoastră. De cele mai multe ori, respectiva probă de sânge detectează anumite boli ale căror efecte pot fi prevenite înainte să provoace daune majore organismului.

Același lucru se întâmplă și în cazul Analizei Signum: analizând o anumită mostră de ulei, puteți identifica informații cruciale despre posibilele probleme pe care echipamentele dumneavoastră industriale le au. Specialiștii noștri vă ajută să găsiți din timp aceste probleme și să reușiți, astfel, să:

  • creșteți productivitatea
  • reduceți timpii de nefuncționare ai echipamentelor ca urmare a unor defecțiuni neprevăzute
  • îmbunătățiți durabilitatea echipamentelor
  • reduceți consumul de lubrifiant și costurile de întreținere.

4 motive pentru care să alegeți Analiza Signum pentru echipamentele industriale

  1. Este potrivită pentru o gamă largă de echipamente și aplicații industriale: prin acest program aveți acces la peste 25 de opțiuni de testare pentru echipamentele dumneavoastră, printre care:
    • motoare și turbine pe gaz
    • mașini de hârtie
    • mașini injecții mase plastice
    • echipamente hidraulice
    • compresoare
    • turbine și sisteme de circulație
    • transmisii finale și diferențiale
    • angrenaje industriale
  2. Este un program confidențial: datele pe care le obținem nu vor fi externalizate, ci se vor folosi doar de către dumneavoastră și de specialiștii noștri pentru a vă face cele mai bune recomandări care să ducă la creșterea productivității.
  3. Vă oferă un grad ridicat de expertiză: testele riguroase de laborator vor identifica precis posibilele probleme, astfel că defecțiunile neprevăzute vor fi tot mai rare și nu veți mai pierde bani din cauza lor.
  4. Garanția calității: metodele de analiză dezvoltate de ExxonMobil vă oferă o diagnoză consistentă și clară asupra eventualelor probleme, motiv pentru care tot mai multe companii aleg acest program ca o soluție eficientă de a crește productivitatea echipamentelor industriale.

Proactivitatea vă ajută să economisiți bani

Principiul de bază al Analizei Signum este proactivitatea. Astfel, Star Lubricants vă încurajează să gândiți cu un pas înainte pentru ca echipamentele industriale folosite să funcționeze fără probleme mai mult timp, iar angajații dumneavoastră să fie în siguranță la locul de muncă.

Inginerii noștrii de teren, care lucrează direct cu clienții, stabilesc în funcție de datele și informațiile specifice situației, împreună cu echipa de ingineri și tehnicieni Signum, analiza necesară echipamentului propus pentru testare prin aplicarea limitelor de trend și a algoritmilor complecși comparativi.