Cum să obțineți economii pentru motoarele pe gaz folosite în industria energetică

Cum să obțineți economii pentru motoarele pe gaz folosite în industria energetică

Una dintre cele mai presante probleme cu care se confruntă motoarele pe gaz folosite în industria energetică este păstrarea fiabilității componentelor cheie. În acest sens, folosirea unor lubrifianți cu proprietăți benefice privind protejarea echipamentelor ar trebui să fie prioritatea oricărui proprietar de astfel de echipamente.

Vedeți mai jos 2 studii de caz care demonstrează cum lubrifianții Mobil Pegasus contribuie la creșterea productivității și la economii pentru motoarele pe gaz folosite în industria energetică.

Mobil Pegasus 1005 – 30.500 euro economii anuale pentru o companie energetică

O companie energetică din Marea Britanie care produce energie termică a urmărit creșterea productivității și a economiilor privind mentenanța motoarelor pe gaze pe care le deținea. Pentru a atinge obiectivele propuse inițial, ExxonMobil a recomandat folosirea lubrifiantului Mobil Pegasus 1005 pentru 5 dintre echipamentele folosite și monitorizarea acestora folosind sistemul de Analize Signum.

Folosirea lubrifiantului Mobil Pegasus 1005 a dus la creșterea intervalului de schimb al uleiului cu 150 % (de la 1000 ore la 2500 ore). În plus, în urma monitorizării uleiului s-a constatat că acesta mai putea fi încă folosit chiar și după trecerea celor 2500 ore de funcționare.

Prin creșterea duratei de viață a uleiului s-au obținut beneficii semnificative pentru companie:

  • Reducerea riscurilor de siguranță pentru angajați, riscuri asociate cu operațiunile de schimb de ulei
  • Scăderea timpilor de nefuncționare cauzați de operațiunile de mentenanță
  • Economii anuale de peste 30.500 euro pentru cele 5 echipamente deținute

Folosind un ulei de bază de calitate superioară și o tehnologie avansată de aditivi, uleiul Mobil Pegasus 1005 oferă o stabilitate foarte bună la oxidare și la nitrare. Păstrarea calităților pentru mai mult timp vă ajută să asigurați disponibilitatea motoarelor pe gaz pentru mai mult timp, lucru care va duce la economii substanțiale și la profituri mai mari.

Seria Mobil Pegasus 800 – economii anuale de 6500 dolari/motor

O companie de procesare a gazelor naturale din Belarus care deținea 14 motoare pe gaz întâmpina probleme majore privind depunerile. Din această cauză, echipamentele se defectau prea des, ceea ce însemna costuri foarte ridicate cu mentenanța.

Cu scopul de a reduce aceste costuri, s-a recomandat folosirea uleiului Mobil Pegasus 801, potrivit pentru motoare pe gaze naturale cu 2 cicluri. Acest ulei de motor are o rezistență remarcabilă la formarea depozitelor în comparație cu produsele concurente pentru astfel de echipamente.

Timp de 1 an s-a testat lubrifiantul în cazul unui motor deținut de companie și s-au obținut rezultate peste așteptări:

  • Consumul de ulei a scăzut de 2 ori
  • Intervalul de schimb al uleiului a crescut până la 11.000 de ore
  • S-au redus de 2 ori numarul componentelor schimbate din cauza unor defecțiuni

Per ansamblu, Mobil Pegasus 801 a depășit performanțele uleiului folosit anterior reducând frecvența procedurilor de mentenanță. Toate aceste aspecte au dus la economii anuale de 6500 de euro.

Având în vedere aceste rezultate, compania a început folosirea uleiului Mobil Pegasus 801 și pentru celelalte 13 motoare cu scopul de a maximiza economiile obținute.

Indiferent că dețineți motoare pe gaz sau pe biogaz, lubrifierea corespunzătoare vă poate ajuta să obțineți economii substanțiale și să creșteți productivitatea companiei dumneavoastră. Astfel, produsele din seria Mobil Pegasus distribuite de Star Lubricants vă oferă avantaje majore în acest sens.

Pentru a afla ce produs din seria Mobil Pegasus se potrivește echipamentului pe care îl dețineți, dați click pe imaginea de mai jos și obțineți o ofertă personalizată pentru lubrifianții destinați motoarelor pe gaz.

Aceste rezultate se bazează pe experiența particulară a clienților. Rezultatele pot varia în funcție de tipul de vehicul folosit și modul de întreținere al acestuia, de condițiile de funcționare și de mediu, precum și de lubrifiantul folosit anterior.