Uleiuri pentru motoare pe gaz

Există o gamă largă de lubrifianți industriali avansați, marca Mobil , special creată pentru performanțe superioare și potrivită utilizării pentru mai multe tipuri de motoare, inclusiv pentru motoare pe biogaz și pentru cele mai noi motoare pe gaze naturale. De mai mult de 40 de ani, scopul seriei Mobil Pegasus în materie de design a fost acela de a livra o tehnologie de ultimă oră care să rezulte în durata optimă de viață a motorului și reducerea costului de întreținere pentru a ajuta la creșterea productivității.

Producători de echipamente pentru motoare pe gaz

Lubrifianții industriali marca Mobil sunt potriviți pentru o gamă largă de producători de motoare pe gaz. Această listă include GE Jenbacher, Waukesha și Wartsila.

Uleiurile Mobil potrivite Motoarelor pe Gaz

Pentru motoare pe gaz natural:

  • Uleiurile 100% sintetice Mobil SHC Pegasus și Mobil Pegasus
  • Uleiurile minerale alternative printrecare Mobil Pegasus 1005 și Mobil Pegasus 805
  • Solicita oferta de pret »

Pentru motoare pe biogaz:

Pentru cele mai recente specificații și aprobări ale produselor, vă rugăm să accesați fişele tehnice ale produsului .

Explorați interiorul unei centrale pe gaz pe siteul Mobil Lubrifianți Industriali.

Cum pot economisi bani și spori productivitatea folosind lubrifianții Mobil SHC?

Când condițiile sunt severe, precum temperaturi ambientale foarte ridicate sau foarte scăzute, sarcini ridicate și viteze mari sau mici, lubrifianții Mobil SHC oferă avantaje speciale. Acestea ajută la extinderea perioadei de funcționare a mecanismului și reducerea schimburilor de ulei, precum și posibila reducere a apariţiei defecţiunilor și a opririi neprogramate.

  • Creșterea duratei de viață a uleiului – Uleiurile Mobil SHC pot rezista până la de 6 ori mai mult decât uleiurile minerale, datorită faptului că oferă o stabilitate și o rezistență la oxidare extraordinare, la temperaturi înalte. Acest lucru ajută la creșterea intervalelor de schimb a uleiului, reduce costurile aferente uleiului uzat și menţine continuitatea producției.
  • Creșterea vieții echipamentelor – Mobil SHC îti protejează investiția de rugină, coroziune și uzură. Stabilitatea în condiții de temperaturi extreme ajută la creșterea duratei de viață a echipamentelor
  • Productivitate mai mare, profit mai mare – Folosirea Mobil SHC merge dincolo de lubrifiere atingând direct profitul potențial prin posibilitatea pe care o oferă de a reduce costurile cu funcționarea și de a crește eficiența.

De care ulei Mobil SHC ar trebui să cumpăr pentru echipamentul meu?

Este important să folositi uleiul Mobil potrivit și să lubrifiați aplicația în timpul reparațiilor și a întreținerii. Puteți obține o recomandare on-line prin folosirea selector de produse Looble căutând după sectorul de industrie, echipament și condițiile de funcționare specifice.

« Înapoi