Uleiuri pentru utilajele de injectie mase plastice

Există o gamă largă de lubrifianți marca Mobil potriviți pentru utilajele de injecție mase plastice precum și pentru restul echipamentelor utilizate într-o fabrică de prelucrare a maselor plastice, de la uleiuri industriale hidraulice și de transmisie, deosebite, la unsori de înaltă performanță. Cu ajutorul programelor de analiză a uleiului, produsele Mobil sunt formulate pentru a ajuta la ca fiecare parte a utilajelor dumneavoastră să opereze la cel mai înalt nivel de eficiență reducând astfel costurile de funcționare și îmbunătățind productivitatea.

Producători din Industria de prelucrare a maselor plastice

Lubrifianții industriali marca Mobil sunt potriviți mai multor producători de utilaje din industria prelucrării maselor plastice. Această listă include Krauss Maffei, Arburg, SHI Demag și Bosch Rexroth.

Lubrifianți Mobil potriviți pentru Industria de prelucrare a maselor plastice

  • Ulei hidraulic Mobil DTE 10 Excel
  • Ulei de transmisie Mobil SHC 600
  • Ulei de transmisie Mobil SHC Gear
  • Ulei compresor Mobil SHC Rarus
  • Solicita oferta de pret »

Pentru cele mai recente specificații și aprobări ale produselor, vă rugăm să accesați fişele tehnice ale produsului .

Explorați interiorul unei fabrici de prelucare a maselor plastice pe situl Lubrifianți Industriali marca Mobil.

Cum pot economisi bani și spori productivitatea folosind lubrifianții Mobil SHC?

Când condițiile sunt severe, precum temperaturi ambientale foarte ridicate sau foarte scăzute, sarcini ridicate și viteze mari sau mici, lubrifianții Mobil SHC oferă avantaje speciale. Acestea ajută la extinderea perioadei de funcționare a mecanismului și reducerea schimburilor de ulei, precum și posibila reducere a apariţiei defecţiunilor și a opririi neprogramate.

  • Creșterea duratei de viață a uleiului – Uleiurile Mobil SHC pot rezista până la de 6 ori mai mult decât uleiurile minerale, datorită faptului că oferă o stabilitate și o rezistență la oxidare extraordinare, la temperaturi înalte. Acest lucru ajută la creșterea intervalelor de schimb a uleiului, reduce costurile aferente uleiului uzat și menţine continuitatea producției.
  • Creșterea vieții echipamentelor – Mobil SHC îti protejează investiția de rugină, coroziune și uzură. Stabilitatea în condiții de temperaturi extreme ajută la creșterea duratei de viață a echipamentelor
  • Productivitate mai mare, profit mai mare – Folosirea Mobil SHC merge dincolo de lubrifiere atingând direct profitul potențial prin posibilitatea pe care o oferă de a reduce costurile cu funcționarea și de a crește eficiența.

De care ulei Mobil SHC ar trebui să cumpăr pentru echipamentul meu?

Este important să folositi uleiul Mobil potrivit și să lubrifiați aplicația în timpul reparațiilor și a întreținerii. Puteți obține o recomandare on-line prin folosirea selector de produse Looble căutând după sectorul de industrie, echipament și condițiile de funcționare specifice.

« Înapoi