Uleiuri Mobil pentru mecanisme de prelucrare agroalimentara

Există o gamă variată de lubrifianți marca Mobil NSF H1 potriviți mecanismelor și echipamentelor utilizate în industria procesării alimentare și a băuturilor, de la ulei de transmisie, ulei compresor și ulei hidraulic, la unsori. Deși toate aceste produse sunt concepute pentru a ajuta la creșterea productivității, uleiurile din gama Mobil SHC Cibus (produse în fabrici certificate ISO 21469 și ISO 22000 și special create să corespundă sistemului de Analizăa Riscurilor și Punctelor Critice de Control (Engleză - HACCP: Hazard Analysis and Critical Control Points), pot oferi până la 3.6% eficiență energetică comparativ cu uleiurile minerale, în funcție de aplicație.

Cea mai bună alegere pentru sectoarele mari ale industriei alimentare

Lubrifianții industriali Mobil SHC Cibus sunt potriviți tuturor industriilor din sectorul producției alimentelor precum industria carnii, produselor lactate, patiseriei, băuturilor, berii, zahărului, grânelor, aproduselor framaceutice, a hranei pentru animale, a peștelui și industria ambalarii alimentelor.

Lubrifianți marca Mobil NSF H1 potriviți pentru industria alimentară

Uleiul Mobil SHC Cibus și Mobil SHC Polyrex sunt uleiuri și unsori marca NSF H1 care pot fi folosite la lubrifierea utilajelor de prelucrare a alimentelor și a băuturilor. Acestea sunt de asemenea potrivite pentru echipamentele care prepară alimente Halal și Kosher (Parve).

  • Ulei hidraulic Mobil SHC Cibus 46
  • Ulei de transmisie Mobil SHC Cibus 220
  • Unsoare Mobil SHC Polyrex 462
  • Unsoare Mobilgrease FM 222
  • Ulei frigorific Mobil Gargoyle Arctic SHC
  • Solicita oferta de pret »

Pentru cele mai recente specificații și aprobări ale produselor, vă rugăm să accesați fişele tehnice ale produsului .

Explorați interiorul unei cofetării sau Explorați interiorul unei fabrici de produse lactate pe situl Mobil Lubrifianți Industriali.

Cum pot economisi bani și spori productivitatea folosind lubrifianții Mobil SHC?

Când condițiile sunt severe, precum temperaturi ambientale foarte ridicate sau foarte scăzute, sarcini ridicate și viteze mari sau mici, lubrifianții Mobil SHC oferă avantaje speciale. Acestea ajută la extinderea perioadei de funcționare a mecanismului și reducerea schimburilor de ulei, precum și posibila reducere a apariţiei defecţiunilor și a opririi neprogramate.

  • Creșterea duratei de viață a uleiului – Uleiurile Mobil SHC pot rezista până la de 6 ori mai mult decât uleiurile minerale, datorită faptului că oferă o stabilitate și o rezistență la oxidare extraordinare, la temperaturi înalte. Acest lucru ajută la creșterea intervalelor de schimb a uleiului, reduce costurile aferente uleiului uzat și menţine continuitatea producției.
  • Creșterea vieții echipamentelor – Mobil SHC îti protejează investiția de rugină, coroziune și uzură. Stabilitatea în condiții de temperaturi extreme ajută la creșterea duratei de viață a echipamentelor
  • Productivitate mai mare, profit mai mare – Folosirea Mobil SHC merge dincolo de lubrifiere atingând direct profitul potențial prin posibilitatea pe care o oferă de a reduce costurile cu funcționarea și de a crește eficiența.

De care ulei Mobil SHC ar trebui să cumpăr pentru echipamentul meu?

Este important să folositi uleiul Mobil potrivit și să lubrifiați aplicația în timpul reparațiilor și a întreținerii. Puteți obține o recomandare on-line prin folosirea selector de produse Looble căutând după sectorul de industrie, echipament și condițiile de funcționare specifice.

« Înapoi