Utilizare în Marina Comercială pentru lubrifianţi maritimi marca Mobil

Multe dintre produsele noastre maritime sunt create pentru a ajuta la prelungirea duratei de viaţă a motorului şi la reducerea costurilor de funcţionare pentru multiple tipuri de vase maritime.

Lubrifianţii noştri minerali şi sintetici cu o tehnologie avansată sunt optimizaţi în permanenţă pentru a proteja motoarele şi echipamentele unora dintre cele mai mari flote ale lumii. Uleiurile MobilGard au atins şi chiar au depăşit în mod repetat aşteptările, în timp ce uleiurile sintetice Mobil SHC oferă benefici în materie de performanţă şi economii la temperaturi şi presiuni şi mai mari.

Uleiurile sintetice Mobil SHC oferă beneficii în materie de performață şi economii la temperaturi şi presiuni şi mai mari prin prelungirea intervalelor de schimbare a uleiului şi reducerea uzurii părţilor componente.

Fregate de coastă şi pentru căi navigabile interioare

Aceste vase se pot baza pe uleiurile MobilGard pentru a le menţine motoarele funcţionând, cu mai puține depuneri, alimentare eficientă din punct de vedere al costului şi intervale mai mari între revizii generale.

Dragare

Condiţiile unice de operare a vaselor de dragare necesită soluţii de lubrifiere eficiente din punct de vedere al costului. Gama noastră de lubrifianţi prietenoşi cu mediul, uleiuri hidraulice şi unsori speciale ajută navele de dragare prin prelungirea duratei de viaţă a echipamentelor şi a uleiului, reducând costurile de funcţionare concomitent cu protejarea împotriva poluării în caz de scurgeri.

Transport pasageri pe coastă şi căi navigabile interioare - feriboturi și vase de croazieră

Fiabilitatea este principala grijă a unui operator de feribot. Ca şi parte din gama noastră de lubrifianţi pentru motoare cu viteză medie pentru utilizare mare de ţiţei, Seria Mobilgard vă poate ajuta să ajungeţi la fiabilitatea optima şi la protejare împotriva uzurii. Inginerii noştri vă pot ajuta la maximizarea performanţei prin utilizarea testului Detecting Asphaltene Contamination (DAC - determinarea contaminării cu asfaltene) pentru a monitoriza contaminarea cu reziduuri de combustibil şi optimizarea consumului de ulei.