Lubrifianţi Marini ExxonMobil

Produsele noastre sunt create pentru a atinge nevoile în continuă schimbare ale clienţilor noştri. Uleiurile MobilGard au atins şi au depăşit aşteptările de fiecare dată ca dovadă a testelor de performanţă. Uleiurile sintetice Mobil SHC oferă beneficii precum performanța şi costuri reduse la temperaturi şi presiuni şi mai mari. Produsele Mobil Delvac 1 sunt uleiuri de motor foarte performante, sintetice, pentru motoare diesel create pentru a ajuta la prelungirea duratei de viaţă a motorului şi protejarea componentelor la temperaturi ridicate. Gama de uleiuri sintetice Mobil SHC AwareTM a fost creată pentru a proteja echipamentul naval care se supune reglementărilor Agenţiei de Protecţie a Mediului din SUA (United States Environmental Protection Agency’s (EPA) 2013 US Vessel General Permit).

Întreaga gamă de lubrifianţi marca Mobil potrivită pentru utilizare în Marina Comercială este prezentată în tabelul de mai jos. Pentru mai multe informaţii despre lubrifianţii marca Mobil potriviţi navelor dumneavoastră, contactaţi-ne.

Răsuciţi produsele pentru a afişa mai multe informaţii despre produsul respectiv.

Ghid rapid de produse maritime
Aplicabilitate Mineral Sintetic EAL/VGP
motoare de viteză medie (HFO)
motoare de viteză medie (distillate)
turbo
motoare de viteză mare
compresoare de aer
compresoare frigorifice
sisteme de circulare și de angrenare
sisteme hidraulice
puncte de gresare
angrenaje mari
ulei termic

* Lubrifianţii prietenoşi cu mediul sunt definiţi în VGP (permis general pentru vase) ca fiind lubrifianţi care sunt biodegradabili, cu toxicitate foarte mica şi care nu sunt bioacumulativi.