Ulei de motor masini Volkswagen

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea Volkswagen?

Îți oferim posibilitatea să alegi dintr-o varietate mare de lubrifianți Mobil 1 adaptați pentru diferite tipuri de mașini marca Volkswagen pentru ambele tipuri de motorizări: benzină sau diesel TDI.

De exemplu, poți alege lubrifianți Mobil 1 pentru modele Volkswagen Golf (precum VW Golf 1.9 TDI) sau pentru modele Volkswagen Polo (cum este VW Polo 1.2 TSI).

Uleiurile de motor pentru marca Volkswagen au următoarele aprobări:

  • Volkswagen oil Approval VW 504 00
  • Volkswagen oil Approval VW 507 00
  • Volkswagen oil Approval VW 502 00
  • Volkswagen oil Approval VW 505 00

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

Uleiurile Mobil 1 pentru mașinile Volkswagen contribuie la îmbunătățirea economiei de combustibil, datorită faptului că circulă mai ușor în interiorul motorului și acționează mai rapid. Astfel, motorul autoturismului tău Volkswagen ajunge imediat în punctul de funcționare la eficiență maximă.

Folosește aplicația de care lubrifiant pentru a alege uleiul potrivit ce te ajută să crești performanța motorului, indiferent dacă conduci un VW Passat Combi, un VW Beetle sau orice alt model.

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini Volkswagen:

Mobil 1 New Life 0W-40

Pentru a afla cele mai noi specificații și aprobări ale produselor Mobil, consultă fişele tehnice ale produsului .

Cum este protejat motorul Volkswagen cu ajutorul uleiului complet sintetic?

În cazul în care uleiul nu circulă corespunzător, frecarea dintre piesele nelubrifiate produce uzura motorului și scăderea duratei de viață a acestuia. Pentru a evita acest lucru, uleiurile 100% sintetice, precum Mobil 1, încep să curgă imediat, iar fiecare piesă a motorului e protejată instant. Astfel vei reuși să obții economii substanțiale din punct de vedere al costurilor de întreținere.

Testele realizate de specialiștii ExxonMobil au arătat faptul că uleiurile Mobil 1 ajung cu 15 secunde mai repede la piesele ce au nevoie de lubrifiere, în comparație cu unele uleiuri minerale convenționale.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea Volkswagen?

Îți recomandăm să folosești tipul de ulei Mobil 1 recomandat de producătorul Volkswagen în cartea tehnică a mașinii pentru a nu afecta garanția oferită de producător. Alege uleiul Mobil 1 potrivit în funcție de marca și modelul mașinii tale, folosind aplicația de care lubrifiant.

« Înapoi