Ulei de motor masini Porsche

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea Porsche?

Ai posibilitatea să alegi uleiul care ți se potrivește dintr-o gamă largă de uleiuri Mobil 1 formulate pentru diferite tipuri de mașini marca Porsche (atât pentru cele cu motor pe benzină, cât și pentru cele cu motoare diesel).

Toate modelele Porsche sunt alimentate cu Mobil 1 din fabrică tocmai datorită eficienței uleiului din punctul de vedere al protecției superioare pe care o oferă motorului. Există uleiuri Mobil 1 adaptate pentru diferite modele, precum Porsche 911 Carrera sau Porsche Cayenne S.

Uleiurile de motor pentru marca Porsche au următoarele aprobări:

  • Porsche A40
  • Porsche C40

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

Pentru ca motorul să ajungă imediat în punctul de funcționare la eficiență maximă, uleiurile Mobil 1 complet sintetice și concepute pentru mașinile Porsche circulă ușor în interiorul motorului și astfel acționează mai rapid. Rezultatul este economie de combustibil pentru tine și mașina ta.

Indiferent ce mașină Porsche conduci (Porsche Cayman R, Porsche Boxster Spyder sau oricare alt model), folosește aplicația de care lubrifiant și află rapid ce tip de ulei te ajută să crești performanța motorului.

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini Porsche:

Mobil 1 New Life 0W-40

Pentru a afla cele mai noi specificații și aprobări ale produselor Mobil, consultă fişele tehnice ale produsului .

Cum este protejat motorul Porsche cu ajutorul uleiului complet sintetic?

Pentru a evita uzura prematură a motorului cauzată de frecarea componentelor nelubrifiate corespunzător, îți recomandăm să folosești uleiurile complet sintetice Mobil 1 care ajung la piesele ce au nevoie de lubrifiere cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri minerale convenționale (așa cum reiese din testele realizate de specialiștii ExxonMobil). Pentru că uleiurile sintetice 100% încep să curgă imediat, acestea asigură protecție instant pentru fiecare piesă a motorului, iar tu vei face economii substanțiale la costurile de întreținere.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea Porsche?

Producătorul Porsche recomandă în cartea tehnică a mașinii folosirea unor anumite tipuri de ulei Mobil 1. Pentru a alege uleiul potrivit care nu va afecta garanția oferită de producător, folosește aplicația de care lubrifiant și obține o recomandare în funcție de marca și modelul mașinii tale Porsche.

« Înapoi