Ulei de motor masini Peugeot

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea Peugeot?

Poți să alegi lubrifiantul Mobil 1 potrivit pentru orice tip de mașină marca Peugeot, indiferent de tipul de motorizare (pe benzină, diesel sau cu motor HDi).

Astfel, există uleiuri de motor special concepute pentru modele mai noi Peugeot 308, ca de exemplu Peugeot 308 1.6 e-HDi, dar și uleiuri adaptate pentru modele mai vechi, cum ar fi Peugeot 206 1.4i.

Uleiurile de motor pentru marca Peugeot au următoarele aprobări:

  • PSA B71 2290

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

Faptul că uleiurile Mobil 1 complet sintetice pentru mașinile Peugeot circulă mai ușor în interiorul motorului și acționează mai rapid, te ajută să duci motorul în punctul de funcționare la eficiență maximă. Astfel, vei face economii substanțiale în ceea ce privește consumul de combustibil.

Poți obține economie de combustibil indiferent de modelul de Peugeot pe care îl conduci (model mare de familie Peugeot 508, Peugeot 207 sau orice alt model). Află rapid ce tip de ulei te ajută să crești performanța mașinii folosind aplicația de care lubrifiant.

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini Peugeot:

Mobil 1 ESP Formula 5W-30

Pentru a afla cele mai noi specificații și aprobări ale produselor Mobil, consultă fișele de securitate de aici.

Cum este protejat motorul Peugeot cu ajutorul uleiului complet sintetic?

Rezultatele testelor specialiștilor ExxonMobil au arătat faptul că uleiurile Mobil 1 ajung la piesele ce motorului cu 15 secunde mai repede față de unele uleiuri minerale convenționale. Astfel, protejarea motorului se face instant. Frecarea dintre piesele nelubrifiate corespunzător poate duce la uzura motorului și scăderea duratei de viață a acestuia. Totuși, avantajul major al uleiurilor 100% sintetice, precum Mobil 1, este că încep să curgă imediat pentru ca fiecare piesă a motorului să fie protejată imediat ceea ce se traduce în economii substanțiale din punct de vedere al costurilor de mentenanță.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea Peugeot?

Pentru a nu afecta în vreun fel garanția oferită de producător, asigură-te că folosești tipul de ulei Mobil 1 conform specificațiilor producătorului Peugeot regăsite în cartea tehnică. Pentru a face asta, folosește aplicația de care lubrifiant și obține o recomandare în funcție de marca și modelul mașinii tale.

« Înapoi