Ulei de motor masini Opel & Vauxhall

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea Opel și Vauxhall?

Există uleiuri de motor Mobil 1 create special pentru diferite tipuri de mașini marca Opel și Vauxhall, atât pentru mașinile cu motor pe benzină, cât și pentru cele cu motoare diesel și TDI.

Așadar, poți alege uleiuri Mobil 1 pentru modele precum Vauxhall Corsa și Opel Corsa (de exemplu, Opel Corsa Sxi 1.4), dar și pentru modele Astra (precum Opel Astra 1.4i 16v VVT).

Uleiurile de motor pentru Opel sau Vauxhall au următoarele aprobări:

  • Dexos2™
  • GM-LL-A-025
  • GM-LL-B-025

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

Cu ajutorul uleiurilor Mobil 1 complet sintetice și concepute pentru mașinile Opel sau Vauxhall motorul funcționează la eficiență maximă în cel mai scurt timp. Acest lucru este posibil datorită faptului că uleiurile circulă mai ușor în interiorul motorului și acționează mai rapid. Astfel, vei crește economia pe care o faci la consumul de combustibil.

Indiferent ce model de mașină deții (o mașină de familie Vauxhall, un Opel Zafira, un Opel Insignia Sports Tourer combi sau orice alt model), poți să crești performanța motorului folosind uleiul potrivit. Vezi ce ulei trebuie să alegi cu ajutorul aplicației de care lubrifiant.

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini Opel sau Vauxhall:

Mobil 1 ESP 0W-40

Pentru a afla cele mai noi specificații și aprobări ale produselor Mobil, consultă fişele tehnice ale produsului

Cum este protejat motorul Opel sau Vauxhall cu ajutorul uleiului complet sintetic?

Principala problemă care duce la uzura motorului este fenomenul de frecare a componentelor acestuia. În momentul în care uleiul nu circulă corespunzător, frecarea dintre piesele nelubrifiate accentuează efectele negative ale acestui fenomen.

Uleiurile 100% sintetice, precum Mobil 1, încep să curgă imediat (ajung cu 15 secunde mai repede la piesele ce au nevoie de lubrifiere, față de uleiurile minerale convenționale) pentru ca fiecare piesă a motorului să fie protejată instant, ceea ce înseamnă economii substanțiale din punct de vedere al costurilor de întreținere a mașinii.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea Opel sau Vauxhall?

Folosirea tipului de ulei Mobil 1 în funcție de specificațiile producătorului Opel sau Vauxhall, ce apar în cartea tehnică a mașinii nu va afecta garanția oferită de producător. Pentru a obține o recomandare pentru marca sau modelul mașinii tale, folosește aplicația de care lubrifiant și alege uleiul Mobil 1 potrivit.

« Înapoi