Ulei de motor masini Mercedes-Benz

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea Mercedes-Benz?

Poți alege dintr-o varietate largă de uleiuri Mobil 1 adaptate pentru clasele de mașini marca Mercedes-Benz, atât pentru cele cu motor pe benzină, cât și pentru cele cu cu motoare diesel sau cu motor CDI.

Ai la dispoziție la distribuitorul autorizat Star Lubricants uleiuri de motor Mobil 1 concepute pentru modele mai noi cum sunt cele din gama Mercedez-Benz C-Class (precum Mercedes C180 limuzină), dar și uleiuri potrivite pentru modele din gama E-Class (precum Mercedes E320 CDI T-Modell).

Uleiurile de motor pentru marca Mercedes-Benz au următoarele aprobări:

  • Mercedes-Benz MB 229.31
  • Mercedes-Benz MB 229.51
  • Mercedes-Benz MB 229.3
  • Mercedes-Benz MB 229.5

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

Lubrifianții Mobil 1 complet sintetici pentru Mercedes-Benz circulă mai ușor în interiorul motorului în comparație cu lubrifianții convenționali. Datorită faptului că acționează mai rapid, lubrifianții sintetici Mobil 1 ajută motorul să ajungă instant în punctul de funcționare la eficiență maximă. Astfel, poți conduce mașina ta preferată și în același timp poți face economie în ceea ce privește consumul de combustibil.

Pentru a alege uleiul potrivit în funcție de mașina Mercedes pe care o conduci (Mercedes-Benz A-Class, roadster de lux SL-Class sau oricare alt model) folosește aplicația de care lubrifiant.

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini Mercedes-Benz:

Mobil 1 ESP Formula 5W-30

Pentru ultimele specificații de produs și aprobări ale acestor produse Mobil, vă rugăm să consulţati fişele tehnice ale produsului .

Cum este protejat motorul Mercedes-Benz cu ajutorul uleiului complet sintetic?

În momentul în care piesele motorului nu sunt lubrifiate corespunzător, ele se uzează mai repede din cauza forței de frecare dintre acestea. Pentru a evita această problemă, ExxonMobil a dezvoltat uleiurile complet sintetice care, conform testelor, ajung la piesele ce au nevoie de lubrifiere cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri minerale convenționale. Astfel, fiecare piesă a motorului e protejată imediat, ceea ce înseamnă că tu și mașina ta veți putea petrece mai mult timp împreună, pentru că motorul Mercedesului va avea o durată de viață îndelungată.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea Mercedes-Benz?

Alege întotdeauna tipul de ulei Mobil 1 indicat în cartea tehnică a mașinii, astfel încât garanția oferită de producătorul Mercedes-Benz să nu fie afectată. Pentru a alege uleiul Mobil 1 potrivit mărcii și modelului mașinii tale, folosește aplicația de care lubrifiant.

« Înapoi