Ulei de motor masini Ford

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea Ford?

Star Lubricants distribuie o gamă largă de uleiuri Mobil 1 formulate pentru mașinile marca Ford, atât pentru cele cu motor pe benzină, cât și pentru cele cu motoare diesel TDCi. Alege între uleiurile de motor special concepute pentru modelele Ford Focus (precum Ford Focus 1.6 Zetec) sau pentru modele Ford Mondeo, cum ar fi Mondeo DuraTorq 2.0 TDCi.

Uleiurile de motor pentru marca Ford au următoarele aprobări:

  • Ford WSS-M2C913-C
  • Ford WSS-M2C913-A
  • Ford WSS-M2C913-B

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

În comparație cu lubrifianții minerali tradiționali, cele complet sintetice (precum este Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30) circulă cu ușurință în interiorul motorului. Astfel, ele acționează mai rapid, iar motorul funcționează la eficiență maximă instant. Ambele caracteristici (circulația mai ușoară și acțiunea mai rapidă) aduc beneficii majore în ceea ce privește economia de combustibil. Indiferent de tipul de mașină Ford pe care o conduci (Ford sport seria Z, Ford mare de familie sau oricare alt model), poți folosi aplicația de care lubrifiant pentru a afla rapid ce tip de ulei te ajută să crești performanța mașinii tale.

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini Ford:

Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30

Pentru a afla cele mai noi specificații și aprobări ale produselor Mobil, vezi fişele tehnice ale produsului .

Cum este protejat motorul Ford cu ajutorul uleiului complet sintetic?

Așa cum reiese din testele realizate de specialiștii ExxonMobil, lubrifianții Mobil 1 ajung la piesele ce au nevoie de lubrifiere cu 15 secunde mai rapid față de unele uleiuri minerale convenționale, proprietate ce contribuie la protecția ridicată a motorului. Având în vedere că frecarea dintre piesele nelubrifiate corespunzător duce la scăderea duratei de viață a motorului, este important să folosești uleiurile 100% sintetice, precum Mobil Super 3000 X1 Formula FE 5W-30, care încep să curgă imediat. În acest fel, fiecare piesă a motorului e protejată de uzura datorată frecării, iar tu obții economii substanțiale din punct de vedere al costurilor de întreținere.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea Ford?

Utilizarea corectă a tipului de ulei Mobil 1 recomandat în cartea tehnică a mașinii Ford asigură păstrarea granției oferite de producător. Poți face asta folosind aplicația de care lubrifiant, care te ajută să obții o recomandare în funcție de marca și modelul mașinii tale.

« Înapoi