Ulei de motor masini Fiat

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea Fiat?

Poți alege tipul de ulei care se potrivește dintr-o gamă largă de uleiuri Mobil 1 concepute pentru diferite tipuri de mașini marca Fiat (cu motor pe benzină sau cu motor diesel).

Uleiurile de motor pentru Fiat sunt formulate pentru modele noi, cum sunt Fiat X3 sau Fiat seria 3, precum și uleiuri potrivite pentru modele mai vechi, precum Fiat 628CSi.

Uleiurile de motor pentru marca Fiat au următoarele aprobări:

  • Fiat 9.55535 M2
  • Fiat 9.55535 N2
  • Fiat 9.55535 Z2
  • ACEA: C3 și API: SM

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

Uleiurile Mobil 1 complet sintetice concepute pentru mașinile Fiat circulă mai ușor în interiorul componentelor motorului. Acționează mai rapid, astfel încât motorul ajunge imediat în punctul de funcționare la eficiență maximă. Circulația mai ușoară face ca motorul să ajungă imediat în punctul de funcționare la eficiență maximă, contribuind, astfel, la economia de combustibil. Poți afla ce ulei te ajută să crești performanța motorului folosind aplicația de care lubrifiant, indiferent ce tip de mașină Fiat conduci (Fiat Bravo, Fiat Panda sau oricare alte modele).

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini Fiat:

Mobil 1 ESP 0W-30

Pentru a afla cele mai noi specificații și aprobări ale produselor Mobil, consultă fişele tehnice ale produsului .

Cum este protejat motorul Fiat cu ajutorul uleiului complet sintetic?

Beneficul major al uleiurilor Mobil 1 este că ajung la piesele ce au nevoie de lubrifiere cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri minerale convenționale, după cum arată testele realizate de specialiștii ExxonMobil. În momentul în care uleiul nu circulă corespunzător, frecarea dintre piesele nelubrifiate favorizează uzura motorului și, implicit, scăderea duratei de viață a acestuia. Uleiurile Mobil 1 100% sintetice încep să curgă imediat pentru ca fiecare piesă a motorului să fie protejată. Această proprietate a uleiurilor te ajută să obții economii substanțiale în ceea ce privește costurile de mentenanță a mașinii tale Fiat.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea Fiat?

Alegerea tipului de ulei Mobil 1 potrivit o poți face folosind cartea tehnică. Utilizarea tipurilor de ulei Mobil 1 recomandate acolo nu va afecta garanția oferită de producător. Pentru a obține o recomandare de ulei în funcție de marca și modelul mașinii tale Fiat, folosește aplicația de care lubrifiant.

« Înapoi