Ulei de motor masini Chevrolet

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea Chevrolet?

Star Lubricants îți oferă o gamă largă de lubrifianți Mobil 1 concepuți pentru diferite modele de Chevrolet (atât pentru cele cu motor pe benzină, cât și pentru cele cu motoare diesel VCDi). Poți alege între uleiuri de motor formulate atât pentru modele Chevrolet mari (de exemplu, Chevrolet Cruze 1.8 LT), dar și uleiuri adaptate pentru modele Chevrolet mai mici, cum este de pildă Chevrolet Aveo 1.2 LS.

Uleiurile de motor pentru marca Chevrolet au următoarele aprobări:

  • dexos2™
  • ACEA: C2 and ACEA C3
  • ACEA: A3/B3 and ACEA A3/B4
  • API: SM, SN, SL and SJ

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

Circulația în interiorul motorului a uleiurilor Mobil 1 complet sintetice pentru mașinile Chevrolet se face mai ușor: ele acționează mai rapid pentru ca motorul să ajungă în cel mai scurt timp în punctul de funcționare la eficiență maximă. Caracteristicile uleiurilor sintetice (circulația mai ușoară și acțiunea mai rapidă) contribuie la îmbunătățirea economiei de combustibil. Chiar dacă conduci un Chevrolet Lacetti, un Chevrolet Captivia sau orice alt model, poți afla rapid tipul de ulei potrivit. Folosește aplicația de care lubrifiant pentru a alege uleiul care te ajută să crești performanța motorului.

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini Chevrolet:

Mobil 1 ESP 0W-30

Pentru a afla cele mai noi specificații și aprobări ale produselor Mobil, citește fişele tehnice ale produsului .

Cum este protejat motorul Chevrolet cu ajutorul uleiului complet sintetic?

Testele relevă faptul că, spre deosebire de unele uleiuri minerale, uleiurile Mobil 1 complet sintetice ajung mai repede cu 15 secunde la piesele motorului. Acest lucru duce la o mai bună protecție a motorului. În cazul în care uleiul nu ajunge la toate componentele, frecarea dintre piesele nelubrifiate poate produce uzura motorului și scăderea duratei de viață a acestuia. Însă uleiurile 100% sintetice pentru mașinile Chevrolet, încep să curgă imediat, iar piesele motorului sunt protejate instant. Folosind uleiuri complet sintetice Mobil 1 vei reuși să obții economii substanțiale la costurilor de întreținere.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea Chevrolet?

Folosind tipul de ulei Mobil 1 recomandat de producătorul Chevrolet în cartea tehnică a mașinii nu vei afecta garanția oferită de producător. Pentru a vedea care ulei Mobil 1 se potrivește pentru mașina ta Chevrolet, în funcție de marca și modelul mașinii tale, folosește aplicația de care lubrifiant.

« Înapoi