Ulei de motor masini BMW

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea BMW?

Poți alege dintr-o gamă largă de uleiuri Mobil 1 formulate special pentru diferite tipuri de mașini marca BMW (atât pentru cele cu motor pe benzină, cât și pentru cele cu motoare diesel). Indiferent de ce tip de mașină deții, există uleiuri de motor concepute pentru fiecare dintre modelele BMW, atât pentru cele noi (precum BMW X3), cât și pentru modele BMW mai vechi (precum BMW 628CSi).

Aprobări pentru uleiuri de motor tipice pentru mașini BMW

  • BMW Longlife-04
  • BMW Longlife-01

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

Lubrifianții Mobil 1 complet sintetici creați pentru mașinile BMW circulă mai rapid în interiorul motorului față de uleiurile minerale tradiționale. Astfel, motorul ajunge în scurt timp în punctul de funcționare la eficiență maximă. Poți obține în permanență îmbunătățirea economiei de combustibil, datorită acestor două caracteristici: circulația mai ușoară și acțiunea mai rapidă. Indiferent de tipul de mașină BMW pe care o conduci (BMW sport seria Z, BMW mare de familie sau oricare alt model), poți afla rapid ce tip de ulei te ajută să crești performanța acesteia folosind aplicația de care lubrifiant.

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini BMW:

Mobil 1 New Life 0W-40

Pentru a afla cele mai noi specificații și aprobări ale produselor Mobil, consultă fişele tehnice ale produsului .

Cum este protejat motorul BMW cu ajutorul uleiului complet sintetic?

Conform testelor de teren realizate de specialiștii ExxonMobil, uleiurile Mobil 1 ajung la piesele mobile ale motorului cu 15 secunde mai repede față de unele uleiuri minerale convenționale. Acest aspect favorizează protecția sporită a motorului. Frecarea dintre piesele nelubrifiate produce uzura motorului și duce la scăderea duratei de viață a acestuia. În acest sens, uleiurile 100% sintetice, precum Mobil 1, încep să curgă imediat, iar fiecare piesă a motorului e protejată imediat. Poți folosi la maxim calitățile sportive ale mașinii tale. Acest lucru te ajută să faci economii substanțiale din punct de vedere al costurilor de întreținere.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea BMW?

Folosește tipul de ulei Mobil 1 potrivit în funcție de specificațiile producătorului BMW din cartea tehnică a mașinii pentru a nu afecta în vreun fel garanția oferită de producător. Pentru a alege uleiul Mobil 1 potrivit, folosește aplicația de care lubrifiant și obține o recomandare în funcție de marca și modelul mașinii tale BMW.

« Înapoi