Ulei de motor masini Audi

Ce lubrifiant să aleg pentru mașina mea Audi?

Poți alege uleiul care se potriveste dintr-o gamă largă de uleiuri Mobil 1 adaptate pentru diferite tipuri de mașini marca Audi (atât pentru cele cu motor pe benzină, cât și pentru cele cu motoare diesel TDI).

De exemplu, dacă conduci un Audi A3 cu motorizare diesel, uleiul Audi A3 Sportback 2.0 TDI este alegerea potrivită. Dacă însă conduci o mașină mai mare cum ar fi unul din modelele de Audi A4, poți alege uleiul Audi A4 Avant 2.0 TFSI, care este special conceput pentru modelele Audi A4.

Uleiurile de motor pentru marca Audi au următoarele aprobări:

  • Audi VW 504 00
  • Audi VW 507 00
  • Audi VW 502 00
  • Audi VW 505 00

Cum pot face economie folosind Mobil 1?

În comparație cu uleiurile minerale tradiționale, uleiurile Mobil 1 complet sintetice și concepute pentru mașinile Audi circulă mai ușor în interiorul motorului. Ele acționează mai rapid, astfel încât motorul ajunge imediat în punctul de funcționare la eficiență maximă. Ambele caracteristici: circulația mai ușoară și acțiunea mai rapidă, contribuie la îmbunătățirea economiei de combustibil. Indiferent ce mașină Audi conduci (Audi TT mic, Audi S8 mare sau oricare alte modele), poți afla rapid ce tip de ulei te ajută să crești performanța. Folosește aplicația ee care lubrifiant pentru a alege uleiul potrivit.

Uleiuri de motor Mobil 1 recomandate pentru mașini Audi:

Mobil 1 New Life 0W-40

Pentru a afla cele mai noi specificații și aprobări ale produselor Mobil, consultă fişele tehnice ale produsului .

Cum este protejat motorul Audi cu ajutorul uleiului complet sintetic?

Testele realizate de specialiștii ExxonMobil indică faptul că uleiurile Mobil 1 ajung la piesele ce au nevoie de lubrifiere cu 15 secunde mai repede decât unele uleiuri minerale convenționale, aspect ce contribuie la protejarea motorului. În momentul în care uleiul nu circulă corespunzător, frecarea dintre piesele nelubrifiate produce uzura motorului și scăderea duratei de viață a acestuia. Însă uleiurile 100% sintetice, precum Mobil 1, încep să curgă imediat, astfel că fiecare piesă a motorului e protejată instant, ceea ce pentru tine înseamnă economii substanțiale din punct de vedere al costurilor de întreținere.

Ce ulei să aleg pentru mașina mea Audi?

Folosirea tipului de ulei Mobil 1 potrivit în funcție de specificațiile producătorului Audi din cartea tehnică a mașinii nu va afecta garanția oferită de producător. Pentru a alege uleiul Mobil 1 potrivit, folosește aplicația de care lubrifiant și obține o recomandare în funcție de marca și modelul mașinii tale.

« Înapoi