2016 - anul rezultatelor excelente pentru Star Lubricants

2016 - anul rezultatelor excelente pentru Star Lubricants

Anul 2016 a adus echipei Star Lubricants rezultate excelente, de care orice companie ar fi mândră. Pentru că aceste rezultate nu ar fi existat fără ajutorul dumneavoastră, suntem recunoscători să vă împărtășim lucrurile remarcabile pe care le-am obținut pe toate planurile în anul care tocmai s-a încheiat.

Anul 2016 a început cu dreptul datorită distincților obținute în cadrul Circle of Excellence, competiție care evaluează în detaliu toate performanțele companiilor partenere ale ExxonMobil. Acest premiu este rezultatul activității echipei Star Lubricants și conferă recunoaștere pentru rezultatele întregii companii.

Ca în fiecare an, am continuat să fim cât mai aproape de dumneavoastră prin participarea la târguri de prestigiu atât în țară, cât și în străinătate.

De asemenea, am încercat să vă oferim informații de actualitate prin cele 51 de articole publicate pe site, dar și prin intermediul paginii oficiale de Facebook, unde am reușit să creștem comunitatea fanilor Mobil cu 23,46%.

Răsplătim fidelitatea clienților nostri

Fidelitatea dumneavoastră a fost răsplătită pe măsură prin intermediul celor 3 campanii organizate pe parcursul anului 2016. Astfel am acordat peste 500 de premii, dintre care și un premiu în valoare de peste 2000 euro.

Alături de sportul cu motor și în 2016

Star Lubricants a continuat și în 2016 tradiția de a fi alături de echipajele BCR Rally Team în probele din cadrul Campionatului Național de Raliuri. Au fost 8 etape de raliu extrem de disputate, care au adus la final două titluri naționale de campioni, unul de vicecampioni și trei prezențe pe podiumul final.

Susținem în continuare performanța în comunitatea din care facem parte

Echipa Star Lubricants a fost și este în continuare un suporter important al comunității din care facem parte cu toții. Astfel, prin intermediul evenimentelor organizate în 2016 am contribuit la dezvoltarea comunității pe diferite planuri.

Vizăm în continuare excelența

Toate reușitele menționate mai sus nu ar fi fost posibile fără munca, devotamentul și ambiția fiecărui membru al echipei și nici fără buna colaborare cu partenerii noștri din întreaga țară și cu dumneavoastră. Numai împreună am putut atinge performanțe ridicate.

În 2017 vom continua să dezvoltăm proiecte cel puțin la fel de interesante prin care să aducem performanța brandului Mobil mai aproape de dumneavoastră.