Mobil Industrial Round Table 2015 - prima ediție dedicată industriei maselor plastice

Mobil Industrial Round Table 2015 - prima ediție dedicată industriei maselor plastice

În 10 și 11 noiembrie 2015 Star Lubricants va organiza, împreună cu partenerii de la ExxonMobil, o nouă ediție a Mobil Industrial Round Table, o conferință tematică dedicată reprezentaților companiilor ce operează în sectorul industrial.

Evenimentul se va desfășura în Timișoara (10 noiembrie) și în București (11 noiembrie) și va avea ca subiect "Eficiența Energetică, Curățenia Echipamentelor și Creșterea Productivității în Industria Maselor Plastice."

În cele două zile se vor discuta ultimele noutăți din domeniul lubrifianților industriali folosiți în industria maselor plastice. Cei prezenți la eveniment vor afla cum îi ajută lubrifianții Mobil să crească productivitatea și eficiența energetică a proceselor industriale, respectând în același timp și principiile actuale de sustenabilitate.

Industria maselor plastice este unul dintre cele mai competitive sectoare industriale datorită cererii de materiale plastice în continuă creștere. Acest trend este vizibil indiferent că vorbim despre sectorul ambalajelor sau despre industria constructoare de mașini, unde componentele din plastic contribuie la construirea vehiculelor mai eficiente. Având în vedere tendințele pieței, era normal ca Mobil Industrial Round Table să dezvolte subiecte legate de eficiență energetică, curățenia echipamentelor și creșterea productivității în industria maselor plastice.

Marius Bucșa, Industrial Sales Manager, Star Lubricants

La fel ca ediția precedentă, și anul acesta Mobil Industrial Round Table are sprijinul ExxonMobil, astfel că în sală vor fi prezenți și speakeri specializați din partea partenerilor noștri. De asemenea, anul acesta ne bucurăm și de prezența unui reprezentant al companiei Energy Consulting Allgäu din Germania, care va vorbi participanților despre cum pot obține certificarea ISO 50001, un aspect extrem de important pentru a atinge eficiența energetică.

Alături de reprezentanții Star Lubricants, speakerii prezenți la eveniment vor fi pregătiți să ofere sfaturi utile pentru a asigura performanța maximă a lubrifianților Mobil folosiți în timpul operațiunilor industriale precum cele specifice mașinilor de injecție mase plastice.

Principalele teme de discuție vor fi:

  • Importanța lubrifianților industriali Mobil pentru creșterea eficienței energetice
  • Curățenia echipamentelor și productivitatea în industria maselor plastice
  • Cum se poate monitoriza uleiul cu ajutorul Analizei Signum
  • Cum puteți aplica concepte de mentenanța proactivă pentru a crește curățenia echipamentelor
  • Cum vă ajută lubrifianții Mobil să creșteți eficiența sistemelor hidraulice

Pe lângă tematica pregătită, evenimentul va fi și o foarte bună oportunitate de networking între reprezentanții companiilor importante din industria românească a maselor plastice care au acceptat deja invitația Star Lubricants.

Dacă doriți mai multe informații despre evenimentul ce va avea loc în această toamnă la București și Timișoara, dați click pe butonul de mai jos si contactaţi-ne.