Ce lubrifianți să alegeți pentru echipamentele din industria de prelucrare a maselor plastice?

Ce lubrifianți să alegeți pentru echipamentele din industria de prelucrare a maselor plastice?

Indiferent că este vorba de industria de ambalare, transport, electronice sau alte produse de consum, materialele plastice joacă un rol indispensabil în ziua de azi. Pentru un producător de materiale plastice, echipamentele (și păstrarea lor la capacitate maximă) sunt un aliat de nădejde pentru a menține profitabilitatea la cote maxime.

Orice defecțiune va încetini producția și va avea un impact negativ asupra eficienței operaționale, aspect atât de important pe o piață extrem de competitivă. Lubrifianții Mobil pentru echipamente din industria de prelucrare a maselor plastice pot aduce performanțe dovedite în acest sector în special în ceea ce privește economiile ce pot fi obținute.

Folosirea lubrifianților Mobil pentru echipamentele din industria de prelucrare a maselor plastice vă ajută, printre altele, să:

  • Mențineți fiecare parte a echipamentelor la eficiență maximă
  • Scădeți costul total de exploatare
  • Reduceți consumul de ulei
  • Reduceți opririle neplanificate cauzate de defecțiuni tehnice

Recomandarea producătorului – indicatorul principal în alegerea lubrifianților industriali

Lubrifianții industriali se dezvoltă proporțional cu evoluția echipamentelor moderne, astfel că de cele mai multe ori este dificil să alegeți cel mai bun lubrifiant care să vă ofere maximum de protecție echipamentului.

Tocmai de aceea, lubrifianții Mobil distribuiți în România de Star Lubricants sunt formulați în colaborare cu producătorii de echipamente din întreaga lume pentru a oferi un plus de protecție acestora și pentru a le păstra fiabile pentru mai mult timp.

Astfel, a rezultat o gamă largă de lubrifianți pentru echipamentele din industria de prelucrare a maselor plastice, printre care:

  • Mobil DTE 10 Excel

    Un ulei hidraulic care a demonstrat o durată de viață de 3 ori mai ridicată decât uleiurile convenționale, astfel că protejează echipamentele hidraulice de uzură păstrându-le curate pentru un timp îndelungat.

  • Seria Mobilith SHC

    Unsori performante care combină caracteristicile uleiului de bază cu proprietățile excepționale ale aditivilor de tipul litiu complex. Calitatea și versatilitatea unsorilor din această gamă le-a făcut să devină alegerea multor utilizatori din majoritatea sectoarelor industriale.

  • Mobil SHC 600

    Lubrifianți sintetici extrem de apreciați în întreaga lume, fiind recomandați a se folosi în peste 1800 de tipuri de aplicații de către peste 500 dintre marii producători de echipamente industriale.

  • Mobil Polyrex EM

    O unsoare super-premium care este special formulată pentru a fi folosită în cadrul rulmenților din motoare electrice, o componentă esențială în majoritatea echipamentelor pentru prelucrarea maselor plastice.

  • Mobil Rarus SHC 1020

    Un ulei destinat în primul rând pentru lubrifierea compresoarelor utilitare severe rotative cu șurub și cu palete. Uleiul este perfect pentru echipamentele ce funcționează în condiții de exploatare severă, unde un ulei convențional mineral nu ar face față.

Alegerea lubrifianților potriviți pentru a proteja echipamentele din industria de prelucrare a maselor plastice poate fi o bătaie de cap având în vedere gama largă de produse disponibile pe piață. Totuși, înainte de a face orice alegere consultați întotdeauna recomandarea producătorului echipamentului pe care îl dețineți.

Pe lângă acest lucru, dați click pe butonul de mai jos și cereți sfatul unui reprezentant tehnic Star Lubricants. Veți primi o recomandare și o ofertă personalizată pentru a alege lubrifiantul potrivit pentru echipamentul dumneavoastră utilizat în prelucrarea maselor plastice.