Peste 130 de participanți la ediția inaugurală Mobil Industrial Round Table

Peste 130 de participanți la ediția inaugurală Mobil Industrial Round Table

În 10 și 11 decembrie 2014 Star Lubricants a organizat, împreună cu partenerii de la ExxonMobil, ediția inaugurală a Mobil Industrial Round Table, o conferință tematică dedicată reprezentaților companiilor ce operează în sectorul industrial.

Evenimentul, la care au participat peste 130 de persoane, a avut loc atât la București (în 10 decembrie), cât și la Cluj-Napoca (în 11 decembrie) și a avut ca subiect ”Lubrifianții Mobil SHC – eficiență energetică și productivitate pentru echipamentele industriale”.

În cele două zile s-au adus în discuție ultimele noutăți din domeniul lubrifianților industriali folosiți în sectoare precum cel energetic, alimentar sau în cadrul echipamentelor hidraulice utilizate la scară largă în toate sectoarele industriale.

De asemenea, cei prezenți în sală au aflat cum pot crește performanța echipamentelor industriale folosind lubrifianții industriali Mobil, aspect atât de necesar într-o economie tot mai competitivă pe zi ce trece.

Pentru a aduce în atenția participanților cele mai noi tehnologii privind lubrifianții industriali Mobil, am avut onoarea de a-i avea ca speakeri la eveniment din partea ExxonMobil pe:

  • Giovanni Gagliardi – Lubrication Field Engineer South Europe
  • Stefano Valerio - Territory Advisor General Manufacturing

Aceștia au scos în evidență beneficiile pe care lubrifianții industriali Mobil le au din punctul de vedere al creșterii productivității și eficienței energetice din sectorul industrial. De asemenea, ei au oferit sfaturi utile pentru a asigura performanța maximă a lubrifianților Mobil folosiți în timpul operațiunilor industriale.

Prin evenimentul Mobil Industrial Round Table, Star Lubricants a încheiat un an în care creșterea awarenessului pentru sectorul lubrifianților industriali a fost unul dintre obiectivele noastre principale. Evenimentul organizat în colaborare cu ExxonMobil a oferit șansa reprezentanților companiilor din domeniu să afle informații utile pentru a crește eficiența și productivitatea pentru echipamentele industriale. Numărul de participanți la eveniment și feedback-ul pozitiv primit din partea acestora arată interesul crescut al companiilor din sectorul industrial de a cauta constant metode noi pentru creșterea performanței echipamentelor industriale.

Marius Bucșa, Industrial Sales Manager - Star Lubricants

Principalele teme de discuție în cele 2 zile au fost:

  • Importanța lubrifianților Mobil SHC pentru creșterea productivității și a eficienței energetice
  • Avantajele uleiurilor pentru compresoare de aer (precum Mobil SHC Rarus)
  • Ce tipuri de unsori Mobil se potrivesc pentru diferite echipamente industriale
  • Cum se poate monitoriza uleiul cu ajutorul Analizei Signum
  • Ce tipuri de lubrifianți sintetici pot fi folosiți pentru echipamentele din industria alimentară
  • Cele mai noi tehnologii privind echipamentele hidraulice și avantajele uleiurilor hidraulice de ultimă generație (precum Mobil DTE 10 Excel)

Pe lângă acestea au fost abordate și subiecte referitoare la tehnologiile avansate de lubrifiere care pot permite companiilor să își îndeplinească obiectivele de sustenabilitate (siguranța angajaților, grija față de mediu și dezvoltarea durabilă).

În plus, evenimentul a reprezentat o foarte bună oportunitate de networking pentru reprezentanții companiilor prezenți în sală. Click aici pentru a vedea galeria foto de la eveniment.